Güldür Güldür Show'un oyuncusu Meltem Yılmazkaya nişanlandı! Ünlü nişanlısını görenler...

Güldür Güldür Show programında canlandırdığı Mehtap karakteriyle hayatımıza giren Meltem Yılmazkaya nişanlandı. Evliliğe doğru ilk adımı atan oyuncunun nişanlısı da ünlü çıktı. Yılmazkaya'nın nişanlısını görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. İşte Meltem Yılmazkaya'nın nişanlısı...

BKM imzalı Güldür Güldür Show, ekranların çok izlenen eğlence programları arasında yerini alıyor. Birçok ünlü ismin de yer aldığı skeç içerikli programın tanınan simalarından Meltem Yılmazkaya'dan müjdeli haber geldi. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, Instagram hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımla nişanlandığını duyurdu.

Meltem Yılmazkaya

Meltem Yılmazkaya

EVLİLİĞE DOĞRU İLK ADIMI ATTI

Dünya evine girmek için ilk adımı atan Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabı üzerinden art arda nişanına dair paylaşımlarda bulundu. Yılmazkaya, "Bir şeyler oldu, güzel oldu, daha güzel olsundu" notunu düşerek takipçilerine bu güzel haberi verdi. Kısa süre içerisinde ünlü oyuncuya tebrik mesajları geldi.

Meltem Yılmazkaya, nişanlandı

Meltem Yılmazkaya, nişanlandı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mabel Matiz'in "Antidepresan" şarkısını bir de ondan dinleyin

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0