Gerçek 'Wednesday' Lisa Loring hayatını kaybetti

Orijinal Wednesday olarak bilinen Lisa Loring'den kötü haber geldi. Felç olan ve yaşam ünitesine bağlanan Loring'in hayatını kaybettiği öğrenildi. Ünlü oyuncunun kızı Vanessa Foumberg, annesinin ölüm haberini doğruladı.

'Addams Ailesi'nin ilk televizyon dizisinde 'Wednesday' karakterini canlandıran ve 'orijinal Wednesday' olarak tanınan oyuncu Lisa Loring'den acı haber geldi. Bir süredir felç olarak yaşam ünitesine bağlı bir şekilde yaşamını sürdüren 65 yaşındaki ünlü oyuncunun cumartesi günü hayatını kaybettiği öğrenildi.

Lisa Loring hayatını kaybetti

Lisa Loring hayatını kaybetti

Wednesday dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu mu? Wednesday 2. sezon var mı, ne zaman?İLİŞKİLİ HABERWednesday dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu mu? Wednesday 2. sezon var mı, ne zaman?

"BU DÜNYADAN HUZUR İÇİNDE AYRILDI"

Yüksek tansiyon hastası olduğu ve aşırı sigara tüketimi nedeniyle büyük bir felç geçiren Loring, yaşam ünitesine bağlanmıştı. Tedaviye yanıt vermediği anlaşılan Loring bir süre sonra iki kızı tarafından verilen bir kararla yaşam destek ünitesinden ayrıldı.

Cumartesi günü hayata gözlerini yuman Loring'in ölüm haberi, kızı Vanessa Foumberg tarafından doğrulandı. Konuyla alakalı açıklamada bulunan Foumberg, "İki kızı da başucundaydı ve ellerini tutuyordu. Annem bu dünyadan sevdikleri yanında, huzur içinde ayrıldı" şeklinde konuştu.

Wednesday

Wednesday

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECKE VİDEO;

Acun Ilıcalı'dan kızına duygusal mesaj!

Acun Ilıcalı'dan kızına duygusal mesaj! "Duygularımı kelimelere..."

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan kızına duygusal mesaj! "Duygularımı kelimelere..."

BİR YORUM YAPIN 0