Zerrin Özer'e 10 şarkılık dava şoku!

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, 97 albümü nedeniyle davalık oldu. Avrupa müzik şirketi Özer'e ve Art Records LLC şirketine albümde yer alan 10 şarkıyı izinsiz şekilde dijital platformda yayınladıklarını iddia ederek dava açtı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Avrupa Müzik Şirketi, Şarkıcı Zerrin Özer'in 97 isimli müzik albümünde yer alan 10 şarkıyı izinsiz şekilde dijital platformda yayınladıkları iddia etti. Bunun üzerine şirket, ünlü isme ve Art Records LLC şirketine dava açtı.

zerrin özere dava şoku

zerrin özere dava şoku

Dava konusu müzik eserinin yapımcısının kendisi olduğunun tespitini isteyen Avrupa Müzik Şirketi mahkemeye dilekçe sundu. Dilekçede şu ifadeler yer aldı:

“Zerrin Özer, Avrupa Müzik’in yapımcı sıfatıyla hak sahibi olduğu Zerrin Özer 97 isimli albümün herhangi bir şekilde yayınlanmasının mümkün olmadığını bilmesine rağmen kötü niyetli olarak Art Record LLC şirketine vermeye çalışmaktadır. Davalıların müzik eserleri üzerindeki haksız tecavüzünün önlenmesini istiyoruz" 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Survivor'da gergin dolu anlar! Sunucu Murat Ceylan kendisine atılan objeye tepki gösterdi

Türk Tiyatrosunun değerli ismi Vedat Özkök 80 yaşında yaşamını yitirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Türk Tiyatrosunun değerli ismi Vedat Özkök 80 yaşında yaşamını yitirdi!
Özlem Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı! Önce minibüs çarptı sonra...

İLİŞKİLİ HABER

Özlem Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı! Önce minibüs çarptı sonra...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0