Türk Tiyatrosunun değerli ismi Vedat Özkök 80 yaşında yaşamını yitirdi!

Emekli Devlet Tiyatroları oyuncusu Vedat Özkök 80 yaşında yaşamını yitirdi. Sanatçının ölüm haberi Devlet Tiyatroları'nın resmi Twitter hesabından dün paylaşıldı.

Emekli tiyatro sanatçısı Vedat Özkök 31 Ocak Salı günü 80 yaşında hayatını kaybetti. Özkök'ün vefat etme haberi Devlet Tiyatroları'nın resmi Twitter hesabından duyuruldu. Sevenlerini üzen haber kısa sürede yayıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden birçok kullanıcı yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Vedat Özkök

Vedat Özkök

DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜ DUYURDU

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, sosyal medya hesabından şu mesajı yayınlayarak sanatçının ölüm haberini duyurdu: "Türk Tiyatrosunun değerli ismi, emekli sanatçılarımızdan Vedat Özkök'ün vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Sanatçımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum."

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Müge Anlı programına damga vuran Sinan Sardoğan sonunda gözaltına alındı!

Zerrin Özer'e 10 şarkılık dava şoku!

İLİŞKİLİ HABER

Zerrin Özer'e 10 şarkılık dava şoku!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0