Nükhet Duru'dan şaşırtan itiraf! "Bir kuruş para tutamam"

Usta sanatçı Nükhet Duru konuk olduğu programda kendisiyle ilgili şaşırtan itiraflarda bulundu. Duru, Duru, "Bir kuruş para tutamam, tutamıyorum. Vermeyi çok seviyorum. Çünkü verdikçe yolluyor Allah" diyerek herkesi duygulandırdı.

Geçtiğimiz aylarda tayt çıkışıyla gündem olan ünlü isim Nikhet Duru, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Duru, kendisiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Nükhet DuruİLİŞKİLİ HABERNükhet Duru'dan tayt açıklaması: "Her şeyin bir adabı var"

"BİR KURUŞ PARA TUTUMAM, VERMEYİ ÇOK SEVİYORUM"

Hülya Koçyiğite içini açan ünlü isim "Kalp kırmadan insan olmaya çalışarak şu hayatı yaşamak önemli. Çünkü asıl emek burada. Bir dakikada çemkirmek, bir dakikada birisini perişan etmek, iki cümleyle kalp kırmak çok mümkün ama çok sinirli olsan da çok kızgın olsan da çok yorgun olsan da onun altından kalkmaya çalışmak, insan olmanın temeli ve bu benim için çok değerli. Ne şöhret, ne kazanç… Zaten bir kuruş para tutamam, tutamıyorum. Vermeyi çok seviyorum. Çünkü verdikçe yolluyor Allah. Buna çok inanıyorum ama bütün bunların içinde hani bugün sokağa çıktığımda bu ektiğimi biçtiğimi görüyorum. Bundan çok mutluyum, çok doyuyorum, daha da fazlasını beklerim" ifadelerini kullandı.

"KENDİME HAYRAN OLMA KORKUM VAR"

Aldığı ödülleri başkalarına dağıttığını söyleyen usta sanatçı: "Böyle tuhaf durumlarım var. Kendime hayran olma korkusu var bende. Eğer bu yaptıklarımı beğenir de onun rüzgârında kendim salınırsam bir daha hiç ilerleyemem. Bu yüzden de önemsememeye çalışıyorum. Mesela dün yaptığım işi bugün hatırlamıyorum bile. Beş sene sonra hatırlarım." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İbrahim Tatlıses Ceylan'ı dinlerken gözyaşlarına boğuldu! O anlara sosyal medyada yorum yağdı

Haluk Levent hareketiyle takdir topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent hareketiyle takdir topladı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

KÖYLÜ 1 yıl önce

Allah rızası için banada biraz verirmisin lütfen.