Orhan Aydın'ın kızı depremde enkaz altında kalmıştı! Ünlü oyuncuya acı haber geldi

Tiyatro ve sinema oyuncusu Orhan Aydın da deprem sonrası ailesine ulaşamayan ünlü isimler arasında yer alıyordu. Aydın, depremden etkilenen Hatay'da yaşayan kızı ve annesine ulaşamadığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ünlü oyucunun kızının cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde meydana gelen deprem çevredeki 10 ilde de yıkım yaşattı. Birçok ünlü isim ailesine ve tanıdıklarına ulaşmak için gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu. Tiyatro ve sinema oyuncusu Orhan Aydın da depremden etkilenen Hatay ilinde yaşayan kızı ve annesine ulaşamadığını belirtmiş yardım istemişti. Oyuncu, eski eşinin kurtarılma haberini verirken kızı Eylem Şafak'tan henüz haber alamamıştı.

Orhan Aydının kızı enkaz altında vefat etti

Orhan Aydının kızı enkaz altında vefat etti

ACI HABERLE SARSILDI

Günlerdir kızının bulunduğu enkazının başından ayrılmayan Orhan Aydın, ekiplerin 36 saat kesintisiz süren çalışmaları sonucu Eylem Şafak Aydın'ın cansız bedenine ulaşıldı. Ünlü oyuncu acı haber karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Orhan Aydın

Orhan Aydın

Ünlüler kayıtsız kalmadı! Deprem sonrası geçmiş olsun mesajları gecikmediİLİŞKİLİ HABERÜnlüler kayıtsız kalmadı! Deprem sonrası geçmiş olsun mesajları gecikmedi

"KIZIMA VE ANNESİNE ULAŞAMIYORUM"

Oyuncu Aydın, resmi Twitter hesabından #hatay etiketiyle "Kızıma ve annesine ulaşamıyorum" demişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kimsenin hakkına girmek istemedi! Depremzedenin hassasiyeti izleyenleri duygulandırdı!​

Gamze Erçel ile Caner Yıldırım'dan koruyucu aile başvurusu! Depremden kurtulan bir bebeğin...

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Erçel ile Caner Yıldırım'dan koruyucu aile başvurusu! Depremden kurtulan bir bebeğin...

BİR YORUM YAPIN 0