Uğur Aslan'ın ailesinden üzücü haber! Depremde enkaz altında kaldılar...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler birçok ilde 2316 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden oldu. Oyuncu Uğur Aslan da Hatay'da ailesinin yarısının göçük altında kaldığını söyledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türkiye Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem ile derinden sarsıldı. 10 kentte hasara sebep olan depremler sonrasında binalar çöktü, çok sayıda kişi yaşamını yitirdi. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrasında herkes enkaz altından gelecek iyi haberler bekliyor.  

Oyuncu Uğur Aslan da Hatay'da ailesinin yarısının göçük altında kaldığını söyledi. Arslan "Ailemin yarıya yakını Hatay'da göçük altında. Diğer kalanların söylediği tek şey, bize kimse yardım etmiyor neden? Biz onları kaybettik gözüyle bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

isa okur 1 yıl önce

sen neden gidip yardım etmiyorsun?D'den ve başka yerlerden gelen paranla 3 günlüğüne 15 adam tut olmuyor mu?ailen için çok mu?

talip 1 yıl önce

Acı çok büyük, içinde hissediyor, ancka 10 bin den fazla yıkılan binadan bahsedilmekte, sahadaki ekip personel sayısı 20 bin. her binaya ancak 2 kişi düşüyor. Ayrıca ekipman gereksinimi var ki, bununda imkanı yok. görüyoruz her göçükte 10 15 kişi çalışmak zorunda ancak iş çıkıyor. Allah cc sabırlar versin.

abdullah ünal 1 yıl önce

devletten milletten ALLAH razı olsun kamera acıpta acitasyon yapmayın herkes elinden geleni yapmakta İNSALLAH herkes ailesine bir an önce sag saglim kavusur ....devler sanatcı ve ailelerine öncelikmi tanısın

Hüseyin 1 yıl önce

Ya abim çok geçmiş olsun gerçekten Allah sabır versin yardım etsin ben bilhas gitmiş 112 çalışanı olarak yıkım çok büyük gerçekten durum çok kötü insanlara yardım yok ama gerçekten çok büyük yıkım var yani devlet edecek yardım ama olay büyük baya malesef Türkiye değil dünya uğraşsa zor yanı sabir biraz

kemal 1 yıl önce

sen bile gitmediysen düşün artık neden.

Yorumların Tümünü Okuyun