Taha Duymaz'ın ablası feryat figan içinde konuştu! Taha Duymaz göçük altında...

Sosyal medyada yaptığı yemek videoları paylaşımı ile tanınan Taha Duymaz'ın Hatay'daki evinde göçük altında kaldığı öğrenilmişti. Ablası Semiha Duymaz ağlayarak açıklama yaptı ve yardım istedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Kahramanmaraş'ta 7.7 büyüklüğünde depremi Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır çok şiddetli bir şekilde hissedildi. Çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği korkunç depremin ardından enkaz altında kalanlar için ise yardım çağrıları yapılıyor. 

Yaptığı yemek videoları ile sosyal medyada ünlenen Taha Duymaz'ın göçük altında öğrenildi. Bilal Özcan'ın haberine göre; ünlü fenomen Taha Duymaz, Hatay'daki evinde göçük altında kaldı. Arama kurtarma çalışmalarına devam edilirken, Taha Duymaz'ın durumuyla ilgili abla Semiha Duymaz ağlayarak açıklama yaptı ve yardım istedi.

Binbir zorluklarla mücadele ediyordu! Taha Duymaz depremde enkaz altında kaldıİLİŞKİLİ HABERBinbir zorluklarla mücadele ediyordu! Taha Duymaz depremde enkaz altında kaldı

Semiha Duymaz ailesinin akrabalarına ziyarete gittiğini söyledi ve "Orada hiç kimse yok göçük altında kalmışlar, Akevler Betonsan, lütfen yardım edin" dedi.

TRT'den depremzedelere destek mesajı! Film ve dizi setlerinden deprem bölgesine yardım

İLİŞKİLİ HABER

TRT'den depremzedelere destek mesajı! Film ve dizi setlerinden deprem bölgesine yardım
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Ayışığı 1 yıl önce

Hala bir haber yok mu hiç ekip gitmedi mi enkaza anlamadım

Toplam 4 beğeni