TRT'den depremzedelere destek mesajı! Film ve dizi setlerinden deprem bölgesine yardım

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7,7'lik ve Elbistan merkezli 7,62lık depremlerin ardından TRT, tüm kanallarıyla başlattığı "Şimdi #TekYürek olma vakti" kampanyası ile destek mesajlarını paylaşıyor. Destek mesajları dışında yardımlarda da bulunan TRT ekibi film ve dizi setlerinde kullandıkları teçhizatları deprem bölgesine gönderiyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kahramanmaraş merkezli; Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Malatya, Kilis ve Kahramanmaraş olarak 10 ilde gerçekleşen 7,7'lik ve dokuz saat sonrasında gelen 7,6'lık depremin ardından birçok kişi ve kuruluşlardan destekler gelmeye devam ediyor. Bu kuruluşlardan biri olan TRT ekibi de sosyal medya hesabı üzerinden #TekYürek etiketiyle başlattığı kampanyayla tüm kanalları üzerinden depremzedeler için destek mesajları yayınlıyor. TRT aynı zamanda, film ve dizi setlerinde kullandıkları karavanlar, seyyar tuvaletler, ışık kaynakları, kamyonlar, telsizler, ısıtıcılar, yağmurluklar, jeneratör ve aküler başta olmak üzere birçok ekipmanı deprem bölgesine sevk edeceklerini yaptığı Kamuoyu açıklamasıyla duyurdu.

TRT deprem yardımı

TRT deprem yardımı

#TEKYÜREK ETİKETİYLE DESTEK MESAJLARI GELİYOR

Sevilen dizi Gönül Dağı'nın oyuncuları depremin ardından destek mesajlarını yayınladılar. Dizide yer alan başrol oyunculardan çocuk oyunculara kadar herkes TRT'nin başlattığı "Şimdi #TekYürek olma vakti." mesajıyla depremzedelerin yanında olduklarını göstererek kampanya destek oldular.

"ACIMIZ NE KADAR BÜYÜKSE BİRLİĞİMİZ DE O KADAR BÜYÜK"

TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, oyuncuların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak "Acımız ne kadar büyükse, gayretimiz, imkanlarımız, birliğimiz de o kadar büyük. Bu tarihi felaketin üstesinden Millet-Devlet el ele vererek gelecek, yaralarımızı beraber saracağız. Dualarımız bölgedeki vatandaşlarımız ve sahadaki kahramanlarımızla. Şimdi #TekYürek olma vakti." ifadelerini kullandı.

"HER ZAMAN MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ"

TRT Kurumsal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptıkları paylaşımla "TRT olarak paydaş yapımcılarımızla birlikte; karavanlar, seyyar tuvaletler, ışık kaynakları, kamyonlar, telsizler, ısıtıcılar, jeneratör ve aküler ile insani yardım malzemesi tedarik ettik ve deprem bölgesine sevk ediyoruz. Her zaman milletimizin yanındayız. #TekYürek" ifadelerini kullanarak desteklerini gösterdi.

TRT SETLERİNDEN DEPREM BÖLGESİNE TEÇHİZAT YARDIMI

TRT ekibinin yapımlarda kullandıkları karavanlar, seyyar tuvaletler, ışık kaynakları, kamyonlar, telsizler, ısıtıcılar, yağmurluklar, jeneratör ve aküler başta olmak üzere birçok ekipman, depremden etkilenen vatandaşların kurtarılması ve yardımında kullanılması adına hizmete sunulmak için TRT ve AFAD iş birliği kapsamında bölgeye sevk ediliyor.

TRTden deprem bölgesine teçhizat yardımı

TRTden deprem bölgesine teçhizat yardımı

TRT MARKET ÜRÜNLERİ DEPREMZEDELERE GÖNDERİLİYOR

Depremzedelere yardım kampanyası kapsamında market ürünleri de ulaştıracağını duyuran TRT, konuyla ilgili olarak "TRT Market stoklarımızda yer alan; mont, kazak, polar, penye, bere, eldiven, ayakkabı, çanta gibi yapımlarımıza ait ürünlerde, özellikle depremzede çocuklarımızın kullanımına sunulmak üzere Kızılay iş birliğinde bölgeye ulaştırılmak üzere hazırlanıyor. AFAD tarafından acil ihtiyaçlar olarak listelenen; bebek bezi, battaniye, ısıtıcı, çorap, mont, eldiven, uyku tulumu, su, powerbank, çadır, el feneri, hijyen malzemeleri, bot, çizme, ayakkabı, içlik takımı, bere, tuvalet kâğıdı, pil, konserve ve yastık gibi birçok ayni yardım da kampanya kapsamında tedarik edilerek konteynerlerle AFAD’a teslim edildi." açıklamalarında bulundu.

TRTden nakdi yardım

TRTden nakdi yardım

TRT PERSONELİNDEN DESTEK

Yardım kampanyası dahilinde nakdi yardımda da bulunduklarını ifade eden kurum basın açıklamasının devamında “Yine TRT ve AFAD iş birliğinde, Kurum personelimizin bireysel katkılarıyla ayni ve nakdî yardım kampanyası başlatıldı. Nakdî yardımlar AFAD’ın deprem bağış hesabına aktarılırken, TRT’nin Ankara ve İstanbul kampüslerinde toplanarak bölgeye aktarılacak olan ayni yardımlar ise depremin yaralarını sarmak üzere düzenlenen #TekYürek kampanyasına büyük destek sağladı. İnanıyoruz ki; birlik beraberlik bilinciyle tüm zorlukları aşan ecdadımızdan aldığımız güçle, bu günleri en kısa sürede atlatıp yaralarımızı beraber saracağız. Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına ve bu derin yası paylaşan kederli vatandaşlarımıza başsağlığı diliyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. " açıklamalarında bulundu.

TRT ve Paydaş Yapım Şirketleri; A23 MEDYA, AKLİ FİLM, ATK MEDYA YAPIM, BEE YAPIM, BOZDAĞ FİLM, BSK YAPIM, CINEGENNA PICTURES, DARK PLANET PRODÜKSİYON, ES FİLM, FOTOROMAN FİLM YAPIM, GOLD PRODÜKSİYON, GOYA FİLM PRODÜKSİYON, HARMONY FİLM YAPIM, HEYBE FİLM MEDYA, KİRLİ KEDİ ORGANİZASYON, KÖPRÜ FİLM, MEDYA FİKİR KULÜBÜ, MİLİM SANAT, MOTTO PRODÜKSİYON, PRİMO FİLM, RGB GRUP MEDYA & PRODÜKSİYON, SANCAK MEDYA, T-WORLD ENTERTAINMENT, TEKDEN FİLM, TFT YAPIM, RK FİLM, VERNANT DAĞITIM VE PRODÜKSİYON

TRT

TRT

"ŞİMDİ #TEKYÜREK OLMA VAKTİ"

Başlattığı kampanya ile depremzedelere desteklerini gösteren TRT ekibi tüm kanallarıyla destek mesajlarına devam ediyor. Bünyesinde bulundurduğu bütün yayın ve kanallarla başlattığı "Şimdi #TekYürek olma vakti" adlı kampanya etiketi ile videolar paylaşan TRT ekibi depremzedelere olan desteklerini gösteriyorlar. TRT KURDİ Kanal Koordinatörü Kemal Gümüş, TRT'nin sosyal medyadan başlattığı "Şimdi #TekYürek olma vakti" etiketli kampanyaya TRT Kurdi kanalının sosyal medya hesabından paylaştığı video ile destek olduklarını gösterdi.

Taha Duymaz'ın ablası feryat figan içinde konuştu! Taha Duymaz göçük altında...

İLİŞKİLİ HABER

Taha Duymaz'ın ablası feryat figan içinde konuştu! Taha Duymaz göçük altında...
Acun Ilıcalı’dan deprem bölgesine büyük yardım! 100 TIR su ve 5 milyon TL eşya...

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı’dan deprem bölgesine büyük yardım! 100 TIR su ve 5 milyon TL eşya...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0