CZN Burak gözyaşları için haykırdı: "Durumlar çok kötü!"

Hataylı olan ünlü fenomen CZN Burak, Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran 7.4 şiddetindeki depremin ardından memleketinin son haline ağladı. Burak Özdemir, "Lütfen herkes elinden geleni yapsın" dedi.

10 ilde yıkımlar meydana getiren Kahramanmaraş depremi Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketi olarak değerlendiriliyor. Merkez üssü Kahramanmaraş olan, ilki 7.4 ikincisi 7.6 şiddetinde olan depremde büyük oranda can ve mal kayıpları yaşanırken Hataylı ünlü fenomen CZN Burak, yaşanan afetin ardından memleketinin son halini gözyaşları içinde anlattı.

Deprem sonrası Hatay

Deprem sonrası Hatay

Uğur AslanİLİŞKİLİ HABERUğur Aslan'ın ailesinden üzücü haber! Depremde enkaz altında kaldılar...

ERZAK TIRLARINI HAZIRLADI

Yaşanan olayların ardından kolları sıvayan Burak Özdemir, soğuk kış şartlarında dışarıda kalan depremzedeler için giyim ve gıda malzemelerini tırlara yüklediğini belirtti. Ayrıca restoranında ekmek fırınını harekete geçiren CZN Burak, elinden geleni yaptığını söyledi.

Burak Özdemir

Burak Özdemir

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Burak Özdemir, feryadını gözyaşları içinde duyurdu. Ünlü fenomen, "Herkes elinden geleni yapsın" tüm vatandaşlara çağrıda bulundu.

BİR YORUM YAPIN 2

serdar 1 yıl önce

koca yurekli adam, guzel insan Allah razi olsun

Ahmet 1 yıl önce

Adam gibi adamsın czn burak seni takip ediyorum allah sana veriyor sende insanlara inşallah dünya kupasında messinin etrafında fır fır dönen etçi nusrette doğru yolu bulur