Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe depremde acı kaybı yaşamıştı! Yeni paylaşımı yürek yaktı

Kahramanmaraşlı yaşanan şiddetli depremin ardından acı haberler gelmeye devam ederken bir kahreden haberde eski Survivor yarışmacısı Aşkım Burce Tunay'dan gelmişti. Erkek arkadaşı Yiğit Can Datlı'yı deprem felaketinde kaybettiğini duyurmuştu. Yeni paylaşımı ise yürek yaktı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler birçok acı kaybı da beraberinde getirdi. 10 ili etkileyen ve "Asrın Felaketi" olarak nitelendirilen depremde eski Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay'da erkek arkadaşını kaybettiğini duyurmuştu. Yeni bir paylaşımda bulunan Burçe, erkek arkadaşı Yiğit Can Datlı'yı andı.

"GEÇİRDİĞİM TÜM ZAMANLARDAN DAHA UZUN"

"Bugün seni kendi ellerimle toprağın altına koymamın üzerinden tam bir hafta geçti.
Bana sorarsan eğer, 23 senedir yaşıyorsam, geçirdiğim tüm zamanlardan daha uzun...

Seninle olan hiçbir an’ımızı siyah beyaz paylaşamayacağım, onlara ihanet olur. İyi ki geçtin hayatımdan da demeyeceğim, çünkü hep hayatımda kalacaksın. Ne diyeceğimi inan bilmiyorum.
Bildiğim tek şey beni çok güzel sevdin ki bir gün olsun şüphem olmadı benim
seni sevdiğimden bile çok sevdiğine beni ve sevmeye devam edeceksin, biliyorum ki sen benden vazgeçmezsin.

"TOPRAKTA SENİ İNCİTMESİN"

"Seni asla unutmayacağım diyemem zaten sen, unutulacak gibi biri değilsin. İyi ki
varsın Datlım. İyi ki uğraştın uğraştın, vazgeçmedin ve girdin hayatıma.
Yaşadığımız ve yaşattığın her şey için çok teşekkür ederim. Sen beni hiç incitmedin, toprak da seni incitmesin. Gökyüzünden beni izleyeceğini biliyorum, kalbim senin evin ve söz veriyorum ben evine çok iyi bakmaya çalışacağım. Bir gün kavuşacağız... O güne kadar bekle beni. Rüyalarıma gelmeyi de unutma. Minnoşun seni çok ve hep seviyor."

NE OLMUŞTU?

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Acı kaybı sosyal medya hesabından paylaşan Tunay şu sözlere yer vermişti:  "Daha çok planımız vardı. Yapacak bir sürü şeyimiz vardı. Çok gülecektik, çok kavga edecektik. Şimdi sesine bile hasret mi bırakacaksın beni Datlım? 'Başka bir yer varsa orada tekrar görüşürüz belki. Yoksa da, seni tanımak benim cennetimdi zaten...'"

"MAHŞERE KALDIK"

Sözlerine şu şekilde devam eden Tunay,  "Allah der ki, kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler 'onsuz yaşayamam' deme, seni onsuz da yaşatırım... Yarım kalmadık biz. Söz veriyorum mahşere kaldık. Yüzünü görmeye cesaret edemedim önce. Aslında kendimi kandırma şeklimdi bu, 'yüzünü görürsem yaşamadığına inanmak' zorunda kalacaktım artık... Ama son kez bakmalıydım sana, son kez seni çok sevdiğimi söylemeliydim. Bir yerlerden beni izlediğini biliyorum. Kalbim senin evin söz veriyorum, o eve çok iyi bakmaya çalışacağım."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İzleyenler hayrete düştü! Çocuklarını kurtaran...

Volkan Demirel'in forması yüksek meblağa satıldı! Esra Erol'un eşi Fenerbahçe formasını...

İLİŞKİLİ HABER

Volkan Demirel'in forması yüksek meblağa satıldı! Esra Erol'un eşi Fenerbahçe formasını...
CZN Burak'tan duygusal paylaşım! "Sizi seven insanların değerini bilin"

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan duygusal paylaşım! "Sizi seven insanların değerini bilin"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0