Esra Erol kayıp aileler için kolları sıvadı: 24 saat telefon başındayız bizi arayın!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından kayıp çocuk ve ailelerin bulunması için harekete geçen Esra Erol, ekip arkadaşlarıyla birlikte gelen ihbarları aralıksız bir şekilde araştırıyor.

ATV ekranlarında izleyenlerle buluşan Esra Erol'da programının sunucusu Esra Erol, programında çalışan ekip arkadaşlarıyla birlikte deprem bölgesindeki kayıp çocuk ve ailelerin bulunması için harekete geçti. 

Esra Erol

Esra Erol

Tüm gün telefon başında gelen ihbarları değerlendiren Esra Erol ve ekibi, yapılan çalışmalar sonucunda ilgili olan yerlerle görüşmeler yapıp ailelerin birbirleriyle irtibata geçmesine yardımcı oluyor. Sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Esra Erol, "Kayıp yakınlarınızın bulunması için 24 saat telefon başındayız, Bizi arayın." diyerek bu konuda destek olacağının altını bir kez daha çizdi.

Esra Erol Instagram paylaşımı

Esra Erol Instagram paylaşımı

DEPREMDE HAYAT KURTARAN DAVRANIŞLAR

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Oktay Kaynarca'nın desteğiyle deprem bölgesine giden Hakkı Kara tost yapıp dağıttı!

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca'nın desteğiyle deprem bölgesine giden Hakkı Kara tost yapıp dağıttı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0