Oktay Kaynarca'nın desteğiyle deprem bölgesine giden Hakkı Kara tost yapıp dağıttı!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın "Ben Bu Cihana Sığmazsam" setinde çalışan bir kişi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından depremzedeler için bölgeye gitti. Vatandaşlar için tost yapan Hakkı Kara, Kaynarca'ya teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

"Asrın felaketi" olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 10 ilde büyük yıkımlara neden oldu. Can kayıplarının yaşandığı deprem bölgesi için harekete geçen vatandaşlar, Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye yardım ve bağışlar göndermeye devam ediyor. 

Kahramanmaraş depremi

Kahramanmaraş depremi

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği "Ben Bu Cihana Sığmazsam" dizisinin setinde çalışan bir vatandaş Kaynarca'nın desteğiyle soluğu deprem bölgesinde aldı. Kaynarca'nın bölgeye 10 karavan, 2 jeneratör ve 2 tuvalet karavanı gönderdiğini söyleyen Hakkı Kara, depremzedeler için tost yaptı.

Oktay Kaynarca

Oktay Kaynarca

DEPREMDE HAYAT KURTARAN DAVRANIŞLAR

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Esra Erol kayıp aileler için kolları sıvadı: 24 saat telefon başındayız bizi arayın!

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol kayıp aileler için kolları sıvadı: 24 saat telefon başındayız bizi arayın!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0