Türkiye Tek Yürek Kampanyası'na katılan Kıvanç Tatlıtuğ girişiyle gündem oldu!

Dün akşam yurt içi ve yurt dışından 213 televizyon kanalı ile 562 radyoda yayınlanan Türkiye Tek Yürek Kampanyası'na ünlü isimlerden destek geldi. Magazin ve spor dünyasının önemli isimlerinin bir araya geldiği ortak yayında ünlü isimler telefonların başında gelen bağışları topladı. Bu isimlerden biri de ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Girişiyle de gündem olan ünlü oyuncu duygu dolu bir konuşma yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili vuran 7,7'lik ve 7,6'lık sarsıcı depremlerin ardından tüm Türkiye depremin yaralarını sarmak adına bir yardım kampanyası düzenledi. TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8 başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından 213 televizyon kanalı ile 562 radyoda yayınlanan ortak yayında canlı telefon bağlantıları ile bağışlar toplandı. Moderatörlüğünü Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz gibi isimlerin yaptığı yardım kampanyasında, televizyon kanallarının oyuncu ve sunucuları telefonlar üzerinden gelen bağışları topladı. Türkiye'nin tek yürek olduğu gecede dikkat çeken isimlerden biri de ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oldu.

Türkiye Tek Yürek Kampanyası

Türkiye Tek Yürek Kampanyası

Madonna TürkiyeİLİŞKİLİ HABERMadonna Türkiye'den yürek sızlatan kareleri paylaşıp dünyaya seslendi!

GİRİŞİYLE GÜNDEM OLDU

Yayına geciken ve ağır adımlarla stüdyoya giren Tatlıtuğ'un o anları yer aldığı Kuzey Güney dizisindeki kendisiyle özleşen Kuzey Tekinoğlu karakterine benzetildi. Oyuncu girişiyle sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye Tek Yürek Kıvanç Tatlıtuğ

Türkiye Tek Yürek Kıvanç Tatlıtuğ

"HAYATIM BOYUNCA KALBİM BU KADAR ACIMAMIŞTI"

Deprem haberlerini aldığından beri çeşitli maddi ve lojistik desteklerde depremzedelere yardımda bulunduğu bilinen ünlü oyuncu söz aldığı sırada yaşanan büyük felaketten dolayı yaşadığı derin üzüntüden bahsetti. Konuşmasını yaptığı sırada duygulanan ünlü oyuncu "Hayatım boyunca kalbim bu kadar acımadı" ifadeleri kullandı.

İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un o anları:

ÜNLÜ İSİMLER KAMPANYAYA DESTEK OLDU

15 Şubat 2023 tarihli çarşamba akşamı saat 20.00'da tüm televizyon kanallarında ortak yayın halinde yayınlanan bağış kampanyasına Türkiye'nin sevilen yüzlerinden destek geldi.

Türkiye Tek Yürek ünlüler

Türkiye Tek Yürek ünlüler

"115 MİLYAR 146 MİLYON 526 BİN TL"

Gece sonunda açıklanan toplam bağış miktarının 115 milyar 146 milyon 528 bin TL, toplam SMS bağışının miktarının ise 9 milyon 10 bin TL olduğu açıklandı.

Türkiye Tek Yürek toplam bağış

Türkiye Tek Yürek toplam bağış

Can Yaman depremzedeler için rekor bağış topladı!  İtalya'dan 1 milyon 550 bin TL...

İLİŞKİLİ HABER

Can Yaman depremzedeler için rekor bağış topladı! İtalya'dan 1 milyon 550 bin TL...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

Fth 1 yıl önce

Üç harfli marketler de yoktuuuuu

arif abi 1 yıl önce

samimi olarak yardım yapan herkese minnattarız. bir insan bunu kalpten mi yapıyor, yoksa yapmış olmak için mi yapıyor, çok iyi anlaşılıyor.

Toplam 1 beğeni

osmanlı 1 yıl önce

Kenan İmirzalıoğlu ve Naci şaşmazı aradı gözlerimiz...

Toplam 1 beğeni

Ali Başoğlu 1 yıl önce

Kampanya istenilen düzeyde değildi şöyle ki, bu toplanan miktarın içinde devlet bankalarının payı olmamalı idi. Onlar zaten devletin kasası verecekler. Demir çelik fabrikalar, gıda sektörü, petrokimya, seramik ve müştemilatçılar, enerji sektörü, beyaz eşyacılar, otomobil ve yan ürünleri sektörleri. çimento vs. say say bitmez. Demekki bu sektörler para kazanmamış, o zaman devlet gelin bakalım bura demeli.

Toplam 3 beğeni