Seda Sayan'ın saçları başına dert oldu! Bağış gecesindeki hali topa tutuldu

Depremzedelerin yaralarını sarmak için oluşturulan "Türkiye Tek Yürek" kampanyasında yer alan Seda Sayan'ın saçları sosyal medya kullanıcılarını sinirlendirdi. Saçlarını topuz yaptıran Sayan'ın bu hali "Düğüne mi gidiyorsun?" şeklinde eleştirildi.

Kahramanmaraş ve 10 ilde büyük yıkımlara neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Tüm kanalların ortak olarak yayınladığı "Türkiye Tek Yürek" kampanyasında hem devlet kurumları hem de özel kurumlar büyük bağışlar da bulunurken sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri de depremzedeler için seferber oldu.

Türkiye Tek Yürek

Türkiye Tek Yürek

Toplamda 15 milyar 146 milyon 528 bin lira ve 9 milyon 10 bin adet SMS bağışın toplandığı kampanyada ünlü isimlerde gelen telefonlardan bağış miktarlarını kayıt altına aldı. Kıvanç Tatlıtuğ, Eda Ece, Yılmaz Erdoğan, Acun Ilıcalı, Serenay Sarıkaya, Selahattin Paşalı ve Engin Akyürek gibi birçok ünlü ismin yer aldığı gecede görev alan Seda Sayan'ın saçı sosyal medyada eleştirilerin odak noktası haline geldi. 

Türkiye Tek Yürek kampanyasından kareler

Türkiye Tek Yürek kampanyasından kareler

Dalgalı topuz modelini tercih eden Sayan'ın bu halini gören sosyal medya kullanıcıları "Sanki düğüne gidiyor bu saç makyaj hiç oldu mu!" şeklinde yorumlarda bulundu.

Seda Sayan

Seda Sayan

DEPREMDE HAYAT KURTARAN DAVRANIŞLAR

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Hataylı olan Mert Fırat depremzedeler için koordinasyon merkezi kurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Hataylı olan Mert Fırat depremzedeler için koordinasyon merkezi kurdu!
Sabahat Akkiraz'dan acı haber: Yüreğim paramparça!

İLİŞKİLİ HABER

Sabahat Akkiraz'dan acı haber: Yüreğim paramparça!
Çinli arama kurtarma ekibinin vedalaşması duygu dolu anlar!

İLİŞKİLİ HABER

Çinli arama kurtarma ekibinin vedalaşması duygu dolu anlar!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 21

Sait 1 yıl önce

ortalik mal oglu mal dolu maalesef, size ne milletin saçindan basindan

Dilek 1 yıl önce

Yeter da yeter edanin yüzü sedanın boyası kivancin girişi halugun ahbabi devletin afadi Nihat hoca şu acun bu ya yeterr yeterr yazıklar olsun bizlereki takildiginiz şeylere bak Allah muhafaza ben deprem zede olayım a bunları okuyayım lanet olsun yardımınıza da bu laflarinizada bağış yaptınız hakaret mi ettiniz belli yardım edesim olsada etmem böle ucuz basit magazin dedikodusuna ayıp ya ayıp insanların cani gitmiş ömrü gitmiş hayatı bitmiş verecekler üç kuruş ama bizim tasamiza bakk yazık çok yazık....

Toplam 8 beğeni

recep 1 yıl önce

herkese ve her şeyi eleştirme bize yakışmaz seda hanım o saatde zaman ayırıp yayına katılmış ben kendim adıma şükranlarımı sunarım böyle zamanlarda kim ülkesi mileti için bir adım atarsa bize yakışan bir teşekürdür

Toplam 4 beğeni

YasinBaba 1 yıl önce

konu mu bu ya?

Toplam 3 beğeni

bekir cizmeci 1 yıl önce

Haklilar...

Yorumların Tümünü Okuyun