Sabahat Akkiraz'dan acı haber: Yüreğim paramparça!

Türk Sanat Müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sosyal medya hesabından acı bir haber paylaştı. Ablası Nurhayat Hanım'ı kaybeden Akkiraz, "Yüreğim paramparça" dedi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki yıkıcı depremin ardından binlerce vatandaş yaşamını yitirdi ve ağır yaralandı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan depremde birçok ünlü isim de yakınlarının acısıyla sarsıldı. 

Kahramanmaraş deprem

Kahramanmaraş deprem

"YÜREĞİM PARAMPARÇA"

Ablası Nurhayat Hanım'ı kaybeden Türk sanat müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi sevenleriyle paylaştı. Ablasının bir karesini paylaşan Akkiraz, şu ifadelere yer verdi:

"Depremde göçük altında kalan her can benim canımdır. 10 şehirde de ekmek, su paylaştığımız, muhabbette oturduğumuz binlerce canımızı kaybettik. Nurhayat ablamı Kahramanmaraş’ta kaybettik. Çok üzgünüm. Yüreğim paramparça. Işıklarda uyu abla. Tüm canlarımızın devri daim olsun. Yaralılarımız bir an önce sağlığına kavuşsun."

Sabahat Akkiraz ablası Nurhayat Hanım

Sabahat Akkiraz ablası Nurhayat Hanım

DEPREMDE HAYAT KURTARAN DAVRANIŞLAR

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Seda Sayan'ın saçları başına dert oldu! Bağış gecesindeki hali topa tutuldu

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'ın saçları başına dert oldu! Bağış gecesindeki hali topa tutuldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0