Taha Duymaz son röportajını ona vermişti! Armağan Çağlayan'dan kahreden Taha açıklaması

Büyük felaketin 12. gününde Taha Duymaz ve kardeşlerinden acı haber geldi. Günlerdir enkaz altında olan Duymaz'ın cansız bedenine ulaştı. Taha'nın son röportajını verdiği Armağan Çağlayan'dan yürek burkan bir açıklama geldi.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Hatay'da da büyük yıkımlara neden olan deprem felaketinde enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın yaşayıp yaşamadığı onu takip eden 1.3 milyon takipçisi ve sevenleri tarafından oldukça merak ediliyordu. Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'dan acı haber geldi.

Büyük felaket onu kardeşleriyle birlikte Hatay'da halasının evinde yakaladı. Felaketin 12. gününde çalışma ekipleri Taha Duymaz, Melek Duymaz ve Umut Duymaz'ın cansız bedenlerini enkazdan çıkardı.  Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın ölüm haberi herkesi üzdü. Bunlardan biri de daha önce Duymaz'ı programına alan Armağan Çağlayan'dı.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM!

Çağlayan paylaşımında "Taha’nın cansız bedenine ulaşılmış. Gör Beni çekiminde tanışmıştık. Çok saygılı, ürkek bir çocuktu. Ailesini geçindirebilmek için savaşıyordu. Umutları vardı. 'Bundan sonra istediğim gibi yaşayacağım, insanın ömrü kelebek gibi' demişti. Çok üzgünüm. Yattığı yer incitmesin" dedi.

"NE ZAMAN ÖLECEĞİM BELLİ DEĞİL"


Bugün enkaz altındaki cansız bedenine ulaşılan Taha'nın, Armağan Çağlayan'da söylediği sözler gündem oldu. Taha'nın, "Bu benim hayatım, bir gün ölüp gideceğim. Ne zaman öleceğim belli değil, belki büyümeyeceğim. 19, 20, 25 yaşında öleceğim belki" sözleri yürekleri burktu.

Taha Duymaz'a ünlü isimlerden acı veda! Uğradığın zorbalıklar için...

İLİŞKİLİ HABER

Taha Duymaz'a ünlü isimlerden acı veda! Uğradığın zorbalıklar için...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

erdem değer 1 yıl önce

Allah rahmet etsin diyeceğine yattığı yer incinmesin diyor. bu ne biçim dua ne biçim temenni?!