Sinan Akçıl o hareketiyle alkış topladı! Yeni şarkısı "Elini Uzat"ın telif gelirleriyle...

Geçen hafta deprem bölgesine giden ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Hatay ve Osmaniye'de depremzedeler ve gönüllüler ile bir araya gelmişti. Akçıl, deprem bölgesinde yaşadıkları ve gördüklerini anlatan bir şarkı hazırladı. Ünlü şarkıcı aynı zamanda şarkıdan elde ettikleri gelirle depremden etkilenen çocuklara eğitim desteği vereceklerini söyledi.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından tüm dünyada herkes yardım için ellerinden geleni yaptı. Gücü yeten vatandaşlar gerek maddi imkanlarıyla gerekse manevi imkanlarıyla deprem bölgelerine yardımlarını ulaştırmaya çalıştılar. Bu zorlu süreçte vatandaşların yanında magazin dünyasından birçok ünlü isim de ellerinden gelen her türlü yardımı yaparak depremzedelerin yanında oldu. Bu isimlerden biri de ünlü şarkı Sinan Akçıl oldu. Yaşanan deprem felaketinden sonra deprem bölgelerinden Hatay ve Osmaniye'ye koşan Akçıl, depremzede ve gönüllüler ile bir araya gelmişti. Ünlü şarkıcı deprem bölgesinde yaşadıkları ve gördüklerini anlatan bir şarkı hazırladıklarını ve bu şarkıdan elde edecekleri gelirlerin depremzeden çocukların eğitimi için kullanılacağını açıkladı. Akçıl'ın bu hareketi alkış topladı.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

Sinan AkçılİLİŞKİLİ HABERSinan Akçıl'ın depremzede Duru ile düeti içleri ısıttı! Hatay'a yardıma giden şarkıcı...

"ÇOK HÜZÜNLÜ ANLAR YAŞADIK"

Deprem bölgesinde geçirdiği günlerden bahseden Akçıl, yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti:

"Çok hüzünlü anlar yaşadık. Özellikle Hatay Antakya'da. Birçok kurtarma operasyonuna şahit oldum. Ülkemin bu zor süreçte nasıl kenetlendiğini görmek umut vericiydi. Enkazdan bir kişiyi çıkardıklarında yaşanan duygu yoğunluğuna; askerin, polisin, kurtarma ekiplerinin birbirlerine sarılarak ağladıkları ana şahit oldum. Dünyanın neresinde olursa olsun çok zor başa çıkılacak bir durum. Bunu görerek yorum yapmak gerekiyor. Herkes elinden gelenin 10 kat fazlasını yapıyor"

Sinan Akçıl deprem bölgesinde

Sinan Akçıl deprem bölgesinde

O HAREKETİYLE ALKIŞ TOPLADI

Akçıl aynı zamanda şarkıcı Milad ile "Elini Uzat" isimli bir düet gerçekleştirdiklerini ve bu düetin her dinlenmesinde 1 liranın depremzedelere aktarılacağını "Amacımız 20 depremzede çocuğumuza üniversite bitene kadar eğitim desteği vermek. Bu şarkı 10 milyon kez dinlenirse 10 milyon gelir bekliyoruz. Şarkının klibini ise orada kendi kameramla çektiğim görüntülerden yaptık" sözleriyle açıkladı. Yaşanan felaketten sonra sahada canla başla çalıştığı bilinen ünlü şarkıcı bu hareketiyle de büyük alkış topladı.

Sinan Akçıl depremzede çocuklarla

Sinan Akçıl depremzede çocuklarla

"... BÜTÜN HİSLERİMİ TEK BİR ŞARKIYLA ANLATTIM"

Akçıl sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bölgeye gittiğimdeki bütün hislerimi tek bir şarkıyla anlattım. Yarın 11.00 den itibaren her dinlemeniz bir Depremzede çocuğun eğitim hayatına "birebir" gidecek. Yarını bekleyin.. Türkiye bu şarkı etrafında umudu arayacaktır, öyle dilerim." ifadeleriyle şarkının yayınlanacağı tarihi açıkladı.

Sinan Akçıl Elini Uzat şarkı

Sinan Akçıl Elini Uzat şarkı

"ELİNİ UZAT" ŞARKI SÖZLERİ...

Her yer yıkık her yer toz duman ben yıkık, şehir yıkık...

İnsanlar zor durumda her şey bitik kalbim yitik ama ben güçlü durmak zorundayım...

Hadi biraz daha sabır hadi benim güzel ülkem bu canları umutları değişmeyin yorgunluga...

Hadi biraz daha sabır hadi benim güzel ülkem bi yanları güler belki değişmeyin yorgunluğa...

Hadi umut hadi çık gel.. Yatağımda üşütme dur hadi bize son kez elini uzat...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Doğukan Manço'dan depremzede çocuklar için yardım çağrısı: " Burada bu çocukların..."

Depremzedeler için bağış toplayan Meryem Uzerli'yi çılgına döndüren eleştiri!

İLİŞKİLİ HABER

Depremzedeler için bağış toplayan Meryem Uzerli'yi çılgına döndüren eleştiri!
Demet Akalın 260'ncı saatte enkazdan çıkarılan mucize çocuk Osman için harekete geçti!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın 260'ncı saatte enkazdan çıkarılan mucize çocuk Osman için harekete geçti!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

miço 1 yıl önce

adamsın sinan