Demet Akalın 260'ncı saatte enkazdan çıkarılan mucize çocuk Osman için harekete geçti!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz günlerde yaşanan Kahramanmaraş depremi sonrası harekete geçti. Akalın Hatay'da 260'ıncı saatte kurtarılan ve mucize çocuk olarak adlandırılan Osman'ın bütün eğitim masraflarını üstlendiği açıkladı.

Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan deprem felaketinin üzerinden 15 gün geçti. Tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu asrın felaketinde şarkıcı Demet Akalın hareketiyle övgü topladı.

HAREKETİYLE ÖVGÜ TOPLADI!

Birçok ünlü gibi depremzedelere birçok yardımda bulunan Akalın, Hatay'da bir binanın enkazından depremin 260'ıncı saatinde sağ çıkarılan 14 yaşındaki Osman için harekete geçti. Akalın mucize Osman'ın tüm eğitim masraflarını üstlendiğini duyurdu.

Ünlü isim ayrıca İsviçre'de yaşayan kuzeninin de hem Osman hem de akrabası olan depremzedeler için konteynır başta olmak üzere konuklama ihtiyaçları için yardımda bulunacağını belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hatay'da depremde hayatını kaybeden çocuklar için enkazların üzerlerine balonlar asıldı!

Sinan Akçıl o hareketiyle alkış topladı! Yeni şarkısı "Elini Uzat"ın telif gelirleriyle...

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl o hareketiyle alkış topladı! Yeni şarkısı "Elini Uzat"ın telif gelirleriyle...
CZN Burak'tan yürek yakan Taha Duymaz paylaşımı: "Keşke görseydin kardeşim..."

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan yürek yakan Taha Duymaz paylaşımı: "Keşke görseydin kardeşim..."

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0