CZN Burak'tan yürek yakan Taha Duymaz paylaşımı: "Keşke görseydin kardeşim..."

Ünlü isim CZN Burak, Kahramanmaraş ve çevre illerinde meydana gelen deprem sonrası enkaz altında cansız bedenine ulaşılan fenomen Taha Duymaz ile ilgili yürek yakan bir paylaşımda bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kahramanmaraş’ta ve çevre illerinde meydana gelen 2 büyük depremde binlerce kişi hayatını kaybetti. Hatay'da enkaz altında 2 kız kardeşiyle birlikte enkaz altında 12 gün boyunca kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın cansız bedenine günler sonra ulaşılmıştı. Enkazın başında günlerce bekleyen birkaç gün önce acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden böyle vermişti.

Czn Burak

Czn Burak

ACI HABERİ BÖYLE DUYURMUŞTU!

"Arkadaşlar Taha Duymaz ve kardeşleri hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Tüm sevenlerine ve ailesine tekrardan baş sağlığı diliyorum" 

"KEŞKE GÖRSEYDİN KARDEŞİM..."

'CZN Burak', Taha Duymaz'ın vefatının ardından eski bir videosunu yayınlayarak, "Herkesin seni ne kadar çok sevdiğini keşke görseydin kardeşim..." notunu düştü. İşte o paylaşım;

Demet Akalın 260'ncı saatte enkazdan çıkarılan mucize çocuk Osman için harekete geçti!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın 260'ncı saatte enkazdan çıkarılan mucize çocuk Osman için harekete geçti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0