Amcası enkaz altında kalan Burcu Biricik yalvar yakar seslendi!

Hatay’da 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde deprem olduğu duyuruldu. Yeni depremin ardından Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik bir yakınının enkaz altında kaldığını açıkladı ve yardım çağrısında bulundu.

Hatay’ın Defne ilçesinde dün saat 20.04’te 6.4 büyüklüğünde, Samandağ ilçesinde de saat 20.07’de 5.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Birçok ilde etkili şekilde hissedilen depremlerde 6 kişi hayatını kaybetti, 18’i ağır 294 kişi yaralandı.

Burcu Biricik

Burcu Biricik

Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Burcu Biricik, amcasının depremlerin ardından enkaz altında kaldığını söyleyerek yardım istedi.

Biricik, "Hatay Antakya, Küçük Dalvan İpek sokakta amcam enkaz altında kaldı. Lütfen acil yardım. Yönlendireceğiniz bir ekip var mıdır?" dedi.

Ailesinin bu devlete sığındığı günleri çabuk unuttu! Farah Zeynep Abdullah'tan hadsiz sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Ailesinin bu devlete sığındığı günleri çabuk unuttu! Farah Zeynep Abdullah'tan hadsiz sözler!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Faruk 1 yıl önce

Oğuzhan denen tipleme yada balaba Devlet miymiş? Yardım lazımda bu ülkenin Kızılay'ı, Afad'ı var ? Devleti çaresizmiş ve yetersiz göstermek için algı operasyonu yapıyorlar çok açık.

cinci 1 yıl önce

Biricik Antalya'nın Elmalı ilçesindendir Hatay'da amcası olamaz

cinci 1 yıl önce

Biricik Antalya'nın Elmalı ilçesinden Hatay'da amcası olamaz yalan haberdir