Ailesinin bu devlete sığındığı günleri çabuk unuttu! Farah Zeynep Abdullah'tan hadsiz sözler!

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın Twitter hesabından yaptığı hadsiz paylaşımı büyük tepki topladı. “Devlet ve Allah kelimelerini aynı yerde görmek istemiyorum” diyen Abdullah'ın sözlerine en güzel cevap “Allah devletimize zeval vermesin” duasıyla vatandaştan geldi.

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremlerle derinden sarsılırken, afetzedeler için binlerce kişi bölgeye akın etti. Çadır, gıda, giyim ve temel ihtiyaçlar çerçevesindeki yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Ekipler bir yandan yaraları sarmaya çalışırken diğer yandan da deprem bölgelerinde meydana gelen tahribatı onarmaya çalışıyor.

Ancak bazı isimler var ki yaptıkları çıkışlarla tepki topluyor.  Bunlardan biri de oyuncu Farah Zeynep Abdullah...

Dayanışma içinde olunması gereken günlerde paylaşımda bulunan Abdullah, "DEVLET ve ALLAH kelimelerini aynı cümlede, aynı paragrafta, aynı yerde görmek asla istemiyorum artık yeter." dedi.

VATANDAŞTAN TOKAT GİBİ CEVAP GECİKMEDİ!

Abdullah’ın, “Devlet ve Allah kelimelerini aynı cümlede, aynı paragrafta, aynı yerde görmek asla istemiyorum artık yeter” ifadeleriyle attığı tweete binlerce kişi, “Allah yar, devlet var olsun. Allah devletimizin yardımcısı olsun. Allah devletimizi korusun. Allah devletimize zeval vermesin” gibi dualar ederek cevap verdi.

 

Oyuncu Abdullah, paylaşımının ardından kendisine; "Allah devletimize zeval vermesin. Milleti muhtaç etmesin" ifadeleriyle dua eden 'debuffer' adlı kullanıcıya ise 'Etti kardeşim etti zaten' diyerek cevap verdi.

AİLESİNİN DEVLETE SIĞINDIĞI GÜNLERİ ÇABUK UNUTTU!

Farah Zeynep Abdullah’ın gündeme gelmesinin ardından kim olduğu ve ailesi de merak edildi. Babasının Irak Türkmenlerinden annesinin ise Boşnak kökenli bir kadın olduğu, büyük aile geçmişinde Türkiye’ye göç edildiği öğrenildi.

Lise eğitiminin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesinde okuyan Abdullah, daha sonra ailesinin iş durumu gereği kaydını İngiltere'ye aldırarak öğrenimini bu ülkede tamamladı.

Acun Ilıcalı survivor yarışmacılarına deprem olduğunu açıkladı! 6 yarışmacı birden adaya...

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı survivor yarışmacılarına deprem olduğunu açıkladı! 6 yarışmacı birden adaya...
Amcası enkaz altında kalan Burcu Biricik yalvar yakar seslendi!

İLİŞKİLİ HABER

Amcası enkaz altında kalan Burcu Biricik yalvar yakar seslendi!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

mert 1 yıl önce

soyismi Abdullah, yani Allahin kölesi, degistirmesi lazim en önce o zaman kendisi

Toplam 1 beğeni

nuran 1 yıl önce

Bu ülkede yaşayıp, özgürlük, demokrasi, saygı gibi kelimeleri söyleyip anlamlarını bilmeyen sanatçı müsvettelerini güzel vatanımda görmek istemiyorum. İçimizdeki hainlerden bıktık. Sırtımızdan vurulmaktan bıktık. Devlet ve Allah bunlar bizim kutsalımız. Kimsenin ne eli ne de dili uzanamaz.

Toplam 1 beğeni

EKO 1 yıl önce

Kör, gözleri açılınca ilk olarak bastonunu kırarmış. Allah(cc) Kuranda çok defa "İnsanoğlu nankördür" diyor.

Toplam 1 beğeni

CEKA 1 yıl önce

BİZDE SENİ İSTEMİYORUZ MİĞDEMİZİ BULANDIRIYORSUN NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN SANATCI MÜSVETTESİ nakör

Toplam 1 beğeni

çoban 1 yıl önce

Allaha hamd olsun Devletimiz Var olsun

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun