Pınar Altuğ'a dolandırıcılık şoku! Eşi Yağmur Atacan çileden çıktı

Kahmanmaraş depreminin ilk gününden beri eşi Yağmur Atacan ile birlikte yardımlarını esirgemeyen ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un Instagram hesabı çalındı. Yaşanan bu olaya sinirlenen Yağmur Atacan "Bu insanlara ne denir? "Hain, kansız!" denir" diyerek eşi Pınar Altuğ'a destek verdi.

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremde ilk günden itibaren eşi Yağmur Atacan ile birlikte depremzedelere destekte bulunan oyuncu Pınar Altuğ sosyal medya hesabının hacklendiğini duyurdu.

Pınar AltuğİLİŞKİLİ HABERPınar Altuğ'un yıllar önce depremle ilgili söylediği sözler gündem oldu! Çocuklar Duymasın...

"BU AHLAKSIZLIĞI İNSAFSIZLIĞI AKLIM ALMIYOR"

 Altuğ, "Özel mesajla link gelirse lütfen itibar etmeyin" diyerek dolandırıcılara ateş püskürdü. Ünlü oyuncunun yaptığı açıklama şu şekilde;

"Benden özel mesajla link gelirse lütfen itibar etmeyin! Asrın afetini yaşadığımız şu günlerde birilerini dolandırmaya çalışmak! Bu ahlaksızlığı, insafsızlığı, terbiyesizliği, manyaklığı aklım almıyor! Hesabım bende, gerekli her türlü önlemi aldık. Yine de böyle bir mesaj gelirse lütfen benimle iletişime geçin. Teşekkürler"

Pınar altuğ

Pınar altuğ

EŞİ YAĞMUR ATACAN'DAN DESTEK GECİKMEDİ!

Altuğ'un yaşadıkları sonrası eşi Yağmur Atacan adeta ateş püskürdü. Ünlü isim, "Bu insanlara ne denir? 'Hain, kansız!' denir" diyerek eşi Pınar Altuğ'a destek verdi.

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

Ufuk Bayraktar deprem bölgesinde yardım çalışmalarına katıldı!Yaptığı paylaşımla taktir topladı

İLİŞKİLİ HABER

Ufuk Bayraktar deprem bölgesinde yardım çalışmalarına katıldı!Yaptığı paylaşımla taktir topladı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Hknslh 1 yıl önce

komedi ya :)

Toplam 1 beğeni