Ufuk Bayraktar deprem bölgesinde yardım çalışmalarına katıldı!Yaptığı paylaşımla taktir topladı

3 büyük depremin ardından birçok ünlü isim deprem bölgelerine giderek saha çalışmalarına katıldı. Bölgede yer alan isimlerden biride Ufuk Bayraktar oldu. Ünlü oyuncu, yaşanan şiddetli depremlerin ardından deprem bölgesine yardıma koştu ve yaptığı paylaşımlarla taktir topladı.

6 Şubat 04.17'de Kahramanmaraş merkezli deprem sonucunda Türkiye acı bir sabaha gözlerini açtı. 3 büyük depremin yaşandığı şiddetli depremin ardımdan pek çok can kaybı yaşandı. Maddi ve manevi kayıpların giderilmesi için tek yürek olunan Türkiye'de birçok ünlü isimde hem bölgede hem sosyal medyadan destek verdi. Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar ise saha çalışmalarında yer aldı. Deprem bölgesinde yardım çalışmalarına koşan Ufuk Bayraktar ise yaptığı paylaşımlarla taktir topladı.

Ufuk Bayraktar

Ufuk Bayraktar

"MOREL LAZIM HEPİMİZE ÇALIŞMAYA DEVAM"

Arama kurtarma ekipleriyle organize olarak çalışan oyuncu Ufuk Bayraktar, şunları dile getirdi: "Bu gurur 110 saat sonra enkazdan çıkan Ali amca ve teyzem içindi. Prensipleri gereği videoda yer almayan ve işini en iyi şekilde yapan askerimize, kurtarma ekibimize ve gönüllülere teşekkür ederiz. Moral lazım hepimize. Çalışmaya devam." dedi.

Ufuk Bayraktar

Ufuk Bayraktar

"YANLIŞ BİLGİ YAYMAYALIM"

Bayraktar, daha sonrasında ise çağrıda bulunarak, "Arkadaşlar lütfen yanlış bilgi yaymayalım, bir yerde gıda ihtiyacı olmayıp oraya gıda fazla yığılınca farklı durumlar olabiliyor, ihtiyacı olan yerlere ulaşması lazım. Burada yardım malzemesi olarak tuvalet, çadır ve sobaya ihtiyaç vardır" cümlelerine yer verdi.

Ufuk Bayraktar deprem bölgesinde

Ufuk Bayraktar deprem bölgesinde

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hatay'ın son hali! Dehşete düşüren görüntüler...

Pınar Altuğ'a dolandırıcılık şoku! Eşi Yağmur Atacan çileden çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ'a dolandırıcılık şoku! Eşi Yağmur Atacan çileden çıktı
Selçuk Bayraktar ile Sümeyye Erdoğan Bayraktar deprem bölgesinde

İLİŞKİLİ HABER

Selçuk Bayraktar ile Sümeyye Erdoğan Bayraktar deprem bölgesinde
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

konuk 1 yıl önce

Kolay gelsin Allah emeklerinizi zayi etmesin.