Selçuk Bayraktar ile Sümeyye Erdoğan Bayraktar deprem bölgesinde

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen büyük depremlerden sonra deprem bölgelerini gezen Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar, deprem bölgelerinden biri olan Şanlıurfa'ya geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem sonrasında bölgeye yardım çalışmaları devam ediyor. Baykar, bu kapsamda deprem bölgelerine yaklaşık 51 milyon TL'lik gıda, kıyafet, elektronik cihaz ve  insani yardım malzemesi gönderdi.

Selçuk Bayraktar ve Emine Erdoğan Bayraktar

Selçuk Bayraktar ve Emine Erdoğan Bayraktar

Türkiye tek yürek oldu! Depremzedeler için el ele verildi: Rekor bağış toplandıİLİŞKİLİ HABERTürkiye tek yürek oldu! Depremzedeler için el ele verildi: Rekor bağış toplandı

Deprem bölgelerini gezen Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar Şanlıurfa'ya geldi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile depremzedelerin yaralarına sarmaya devam ediyor.

Sümeyye Erdoğan Bayraktar

Sümeyye Erdoğan Bayraktar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Güney Koreli ünlü isimler "Türkiye'nin yanındayız" mesajı verdi!

Ufuk Bayraktar deprem bölgesinde yardım çalışmalarına katıldı!Yaptığı paylaşımla taktir topladı

İLİŞKİLİ HABER

Ufuk Bayraktar deprem bölgesinde yardım çalışmalarına katıldı!Yaptığı paylaşımla taktir topladı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

insan 1 yıl önce

Yılmadan yıkılmadan hala deprem bölgesinde yardım ediyor bu nasıl bir güzel kalpli insan çok sabırlı bir karakter .Allah yolunu açik etsin Karabağ Fatihi Selçuk kardeşim

konuk 1 yıl önce

Maşallah

Toplam 3 beğeni

aysel 1 yıl önce

İkiside ne kadar sade ve halktan insanlar Allah mutluluk versin ve daim etsin

Toplam 5 beğeni