Ala Tokel'den depremzedelere iş imkanı! " Kapımız size sonuna kadar açık"

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından binlerce insan hayatını kaybederken binlerce depremzede de hem evsiz hem de işsiz kaldı. Depremzedelere yardım eli uzatanlar arasında sosyal medya fenomeni Ala Tokel de yer aldı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından tüm Türkiye depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Asrın Felaketi olarak adlandırılan büyük depremlerden sonra ülkece zor zamanlardan geçildiği bu dönemde gencinden yaşlısına, ünlüsünden fenomenine herkes elinden geldiği yardımı yapmaya çalışıyor. Yaşanan depremle evlerinden ve işlerinden olan depremzedelere bir yardım eli de sosyal medya fenomeni Ala Tokel'den geldi.

Ala Tokel

Ala Tokel

Ala Tokel kimdir ve Ala Tokel kaç yaşında? Ala Tokel aslen nereliİLİŞKİLİ HABERAla Tokel kimdir ve Ala Tokel kaç yaşında? Ala Tokel aslen nereli

"KAPIMIZ SİZE SONSUZA KADAR AÇIK"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla olduğu kadar birçok şehirde açtığı güzellik merkezleriyle de adından sık sık bahsettiren Ala Tokel, bu güzellik merkezlerinde deprem mağdurlarına iş imkanı sunuyor. Tokel, depremzedeler için  sağlayacağı iş imkanını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

"Deprem dolayısıyla evinizi terk etmek zorunda kaldıysanız ve şu an başka şehirde yaşıyorsanız... Bunun şu an sırası mı bilmiyorum ama ihtiyacı olan vardır diye düşünüyorum. İnternet sitemizden veya sosyal medyadan bakıp istediğiniz şubelerimizden ücretsiz makyaj ve tırnak bakımı eğitimi alabilirsiniz. Sonrasında da isterseniz bizimle, isterseniz de başka bir yerde çalışabilirsiniz. İstediğiniz süre boyunca kapımız size sonuna kadar açık."

Ala Tokel yardım

Ala Tokel yardım

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sosyal medya fenomeni Şule Kaya yeniden gündemde! Tövbe edenlere altın...

CZN Burak'tan depremzedeler için anlamlı hareket! Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını sattı

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan depremzedeler için anlamlı hareket! Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını sattı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0