Şeyma Subaşı takipçilerini yine kızdırdı! Hesabı kapatılabilir...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi olan Şeyma Subaşı, Türkiye'nin geçirdiği kötü günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Türkiye'nin yaşadığı tarifsiz acıyı unutarak tatil fotoğraflarını paylaşan ve geçtiğimiz günlerde gelinlik provasından çekildiği kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Subaşına takipçilerinden tokat gibi tepki gelmişti. Subaşı yeni paylaşımıyla takipçilerini yine kızdırdı.

Türkiye'nin yaşadığı deprem felaketinin ardından birçok ünlü sosyal medya hesaplarında normal yaşantısına geri dönemedi. Söylemleri ve yaptığı paylaşımlarla olay olan Şeyma Subaşı ise deprem sonrasında yaptığı paylaşımla yine gündeme geldi. Uzun süredir birlikte olduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile gittiği tatilden fotoğraflar paylaşan ve geçtiğimiz günlerde de gelinlik provalarının fotoğraflarına dair kareleri sosyal medyadan takipçilerine sunan Subaşı, takipçilerini kızdırmıştı. Bu paylaşımlara dayanamayan takipçileri Şeyma Subaşı'na tokat gibi cevap vermişti. Subaşı takipçilerini kızdıracak paylaşımlara bir yenisini ekleyerek yoluna devam etti. Gelen yorumlar üzerine Subaşı'nın hesabının kapatılabileceği yönündeki iddialar ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ile evleniyor! Dillere destan olacak düğünün yeri ve tarihi belli oldu...İLİŞKİLİ HABERŞeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ile evleniyor! Dillere destan olacak düğünün yeri ve tarihi belli oldu...

PAYLAŞIMLARINA DEVAM ETTİ!

Takipçilerinden gelen tepkilere rağmen neşeli paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Şeyma Subaşı, Miami'de dans ederken çektiği bir videoyu da sosyal medya hesabında paylaştı. Bu duruma iyice sinirlenen takipçileri paylaşım için "Bu kadarı da pes" yorumlarında bulundu. Bunun üzerine Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na (BTK) şikayet edilen Subaşı'nın sosyal medya hesabına Türkiye'den erişimin kapatılabileceği iddiaları ortaya atıldı.

Şeyma Subaşı dans

Şeyma Subaşı dans

NE OLMUŞTU?

ŞEYMA SUBAŞI'NA TAKİPÇİLERİNDEN TOKAT GİBİ CEVAP

Yaşanılan "Asrın Felaketi"nden sonra New York'ta gelinlik provalarını ve restoranlardan çekildiği kareleri paylaşan Şeyma Subaşı'na takipçilerinden tepki gelmişti Yaşanılan acının ardından bu kadar çabuk normale dönerek, duyarsız davranan Şeyma Subaşı'nın 3,3 milyon olan takipçisi 2,9 milyona düşmüştü.

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

INSTAGRAMI KAPATILSIN!

Şeyma Subaşı'nın depremden sonra gösterdiği hareket takipçileri tarafından hoş karşılanmamıştı. Bu duruma sinirlenen Instagram kullanıcıları Subaşı'yı takipten çıkarken bir yandan da Subaşı'nın hesabının kapatılması gerektiği hakkında yorumlarda bulunmuşlardı ve Subaşı'nı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na (BTK) şikayet etmişti.

Şeyma Subaşı instagram

Şeyma Subaşı instagram

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Talha Bora Öge'nin depremden aylar öncesi söyledikleri yeniden gündeme geldi!

James Cameron'dan yeni proje! Bu kez hedefinde Hiroşima var

İLİŞKİLİ HABER

James Cameron'dan yeni proje! Bu kez hedefinde Hiroşima var
Dünyaca ünlü model Bella Hadid'ten takdir edilen hareket! Ellerinde kutularla Türkevi'ne yardım

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü model Bella Hadid'ten takdir edilen hareket! Ellerinde kutularla Türkevi'ne yardım
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Tuna 1 yıl önce

Bu kadını takip eden 3.3 milyon insana sormak istediğim tek şey...Bu ve bu gibi insanları takip etmek size ne kazandırıyorki böyle aklı,izanı,vicdanı zorlayan hal ve hareketleri sizin zorunuza gidiyor.

Toplam 1 beğeni