James Cameron'dan yeni proje! Bu kez hedefinde Hiroşima var

Dünyaca ünlü yönetmen James Cameron, 2024 Aralık ayında vizyona girecek Avatar 3 filminin tamamlanmasının hemen ardından yeni bir projeye başlamak istediğini duyurdu. "Bence bir Hiroşima filmi olsa tam zamanında olurdu." diyen Cameron, Charles Pellegrino imzalı "The Last Train From Hiroshima" kitabını beyazperdeye uyarlayacak.

"Terminatör", "Titanik" ve "Avatar" gibi dünya sinemasında fırtınalar estiren yapımlara imza atan yönetmen James Cameron, son olarak 13 yıllık hasrete son vererek dünyanın en çok hasılat yapan filmi 'Avatar'ın ikinci filmini beyazperde de izleyenlerle buluşturmuştu. Sürükleyici hikayesi, yıldız oyuncu kadrosu ve güçlü efektleriyle sinemaseverlerden tam not alan "Avatar: Suyun Yolu" filminden istediği geri dönüşü alan 68 yaşındaki Cameron, yeni hedefini açıkladı. 

James Cameron

James Cameron

2024 yılında Avatar 3'ün vizyona girmesini planladığını ifade eden ünlü yönetmen, uzun süredir tutku duyduğu proje olan "The Last Train From Hiroshima" kitabını beyazperdeye uyarlamak istediğini ifade etti.

The Last Train From Hiroshima kitabı

The Last Train From Hiroshima kitabı

"BENCE BİR HİROŞİMA FİLMİ OLSA TAM ZAMANINDA OLURDU"

Hem Hiroşma hem de Nagazaki bombalamalarından kurtulan Tsutomu Yamaguchi üzerine bir araştırmayı konu edinen kitaba büyük heyecan duyan Cameron şu ifadeleri kullandı:

"Düşündüğümüzden daha istikrarsız bir dünyada yaşıyoruz. Bence bir Hiroşima filmi olsa tam zamanında olurdu. Böyle bir hikaye, bu silahların hedeflerinde insan olduğunu ve gerçekte nasıl bir sonuç verebileceğini gösteriyor."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Asrın Felaketinin yaraları sarılmaya devam ederken ünlü isimlerden "Devlet Millet" birlikteliği mesajları geldi

Şeyma Subaşı takipçilerini yine kızdırdı! Hesabı kapatılabilir...

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı takipçilerini yine kızdırdı! Hesabı kapatılabilir...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Misafir 1 yıl önce

ne oldu? Amerika için günah mı çıkaracaksınız? Hadi söyleyin çekinmeyin. Bu filmin geliri hiroşimaya nagazakiye bağışlanacak diyin. Ne halt ettiğinizi dünya biliyor..

Hknslh 1 yıl önce

avatarı 10 yılda çektin. bunuda artık 6-7 yıl bekleriz :)