Yargı dizisinin oyuncusu Uğur Aslan'dan yürek acıtan paylaşım: 'Hepimiz Öldük'

Depremin en çok etkilenen illerinden biri olan Hatay'da birçok vatandaşımız yakınlarını kaybetti. Son dönemin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Yargı'nın Komiser Eren'i olarak bilinen ünlü oyuncu Uğur Aslan da Hatay'da meydana gelen depremde, abisi, yengesi ve yeğenlerini kaybetti. Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı 'Aslında hepimiz öldük' paylaşımıyla yürekleri acıttı.

Türkiye'de gerçekleşen 2 büyük depremin ardından birçok ilde büyük yıkımlar meydana geldi. Son dönemlerin merakla beklenen dizisi oyuncularından Uğur Aslan'da Hatay'da ailesinden birçok kişinin göçük altında kaldığını ve kendilerine ulaşamadığını söylemişti. Ünlü oyuncu daha sonra abisi, yengesi ve yeğenlerinin enkaz altında kalarak vefat ettiğini duyurmuştu.  Depremin ardından Hatay'a giderek depremzedelere destek olan oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla yürekleri sızlattı.

Uğur Aslan

Uğur Aslan

"ASLINDA HEPİMİZ ÖLDÜK"

Yakınların ölümüyle sarsılan Uğur Aslan, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Aslan'ın depremle ilgili  "Aslında hepimiz öldük. Kimimiz enkazın altında, kimimiz üstünde" sözleri de yürekleri yaktı.

NE OLMUŞTU?

"YETER CENAZELERİMİZİN ÜSTÜNDE TEPİNMEYİN"

Oyuncu Uğur Aslan, kendi Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımı ekran görüntüsü alarak Instagram hesabından yayınlamıştı. Aslan, "Kimin ne kadar yardım ettiğini kalın puntolarla çizip kalbimizi kırmayın artık. Sadece yardım edin. Ama lütfen sessizce... Kiraları arttıran, gıdaları yağmalayan, borsada betondan demirden medet uman yüreği karalar. Yeter cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık." demişti.

Uğur Aslan depremdeki yardım gösterişine isyan etti

Uğur Aslan depremdeki yardım gösterişine isyan etti

Anneannesini kaybeden Kadir Ezildi yüzükle poz verdi! Nişanlandı mı sorularına açıklık getirdi

İLİŞKİLİ HABER

Anneannesini kaybeden Kadir Ezildi yüzükle poz verdi! Nişanlandı mı sorularına açıklık getirdi
Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın hesabından yapılan paylaşımlar tepki topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın hesabından yapılan paylaşımlar tepki topladı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0