Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın hesabından yapılan paylaşımlar tepki topladı!

Sosyal medyada paylaştığı yemek videolarla tanınan 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, 6 Şubat'ta meydana gelen depremde Hatay'da enkaz altında kalmış ve hayatını kaybetmişti. Duymaz'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar ise tepki çekti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde meydana gelen iki büyük deprem kırk binin üzerinde insanın hayatını kaybetmesine sebep oldu. Bu sarsıcı depremlerde en büyük yıkımların yaşandığı, can ve mal kayıplarının en fazla olduğu illerden biri de Hatay oldu. Evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla tanınan ve büyük eleştirilere maruz kalan 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni Taha Duymaz da meydana gelen depremde Hatay'da kaldığı evin enkazında kalarak hayatını kaybeden isimlerden biri oldu. Duymaz'ın enkaz altında kaldığı andan itibaren ortaya atılan çok sayıda iddia gündem olmuştu. Ölümün ardından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar da büyük tepki topladı.

Taha Duymaz

Taha Duymaz

CZN BurakİLİŞKİLİ HABERCZN Burak'tan Taha Duymaz'a gelen çirkin yorumlara tepki! "Değdi mi?"

PAYLAŞIMLAR TEPKİ TOPLADI!

Genç fenomenin enkaz altında kalan cansız bedenine ulaşılana kadar ortaya atılan bir çok iddia sosyal medyada gündem olmuş ve farklı isimler tarafından tartışma konusu olmuştu. Depremde hayatını kaybeden Duymaz'ın, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar ise çok sayıda eleştiri aldı.

Taha Duymaz deprem

Taha Duymaz deprem

"TAHA'NIN ANISINA"

19 yaşındaki fenomenin ölüm haberinin ardından sosyal medya hesapları üzerinden iki farklı paylaşım yapıldı. Bunlardan biri youtube üzerinden "Taha'nın Anısına" başlıklı paylaşılan videolar oldu. Duymaz'ın videolarının derlemesinin bulunduğu klip "Merhaba arkadaşlar Taha Duymaz'ın videolarını bir arada toplu şekilde güzel bir anı olarak kalması için derleme videosu yapmak istedim." notuyla youtube kanalı üzerinden paylaşıldı.

Taha Duymaz youtube

Taha Duymaz youtube

Taha Duymaz Anısına

Taha Duymaz Anısına

"SIRF PARA KAZANMAK İÇİN..."

Paylaşılan bu videoya kullanıcılardan çok sayıda yorum geldi. Büyük tepki toplayan paylaşım için kullanıcılar "Sırf para kazanmak için saçma sapan videolarını koymuşlar çocuğun, Neden ki yani ne anlamı var bunun, Kanalının hemen satılması hiç hoş değil. Çocuğun çok emeği var. Mezarında kemikleri sızlıyordur şimdi. Yazıklar olsun size" yorumlarını yaptı.

Taha Duymaz

Taha Duymaz

"ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR"

Taha'nın sosyal medya hesabından yapılan bir diğer paylaşım da abisi Emre Duymaz'dan geldi. Duymaz'ın anısını yaşatmak istediğini söyleyen abisi Taha'nın hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Selamun aleyküm arkadaşlar ben Emre, Taha'nın abisiyim. Bildiğiniz gibi Taha, Melek, Umut, halam ve eniştemi kaybettik. Bizim için çok zor bir durum. Ailemiz bir anda 5 kişi eksildi. Gerçekten bu durumu yaşamayan bilemez ilk günden kardeşlerimi çıkarana kadar oradaydık. Hatay'da gördüklerimiz çok kötüydü. İnsanlar çok zor durumdaydı. Çoğu insanın belki de yaşayacakları güzel hayatlar hayalleri vardı. O gün hepsi enkazın altında kaldı hayatımızda ömür boyu kalacak Taha kardeşimin anılarını elimizden geldiğince yaşatacağız. Sosyal medya hesapları elimizde aktif kalacak. Sosyal medyaya ilk tanıştığından bu duruma kadar yemediği hakaret küfür kalmadı, yokluktan gelme bir çocuktu, fenomen oldu olay oldu, vefat etti yine olay oldu. Sırf prim için enkaz altında kalan bu çocuktan prim kasanlar oldu. Bu kötü insanların bu kadar alçalacağını bilmiyorduk. Ateş düştüğü yeri yakar gerçekten çok doğru bir sözmüş. Çünkü insanlık dışı davranışlar. Bu çocuk bu durumda bile size hakkını helal eder biliyorum ama benim diyeceğim ben herkesi Allah'a havale ediyorum. Herkes yaşattığını yaşayacak bir gün keşke buradan bu paylaşımı yapmasaydım bu olanlar olmasaydı diyorum ama kaderde hayatta bunu da görecektik. Allah'ım hepimize sabır versin. Kaybettiklerimize rahmet eylesin. Rabb'im şehitlik makamına kabul etsin."

Taha Duymaz abisi Emre Duymaz

Taha Duymaz abisi Emre Duymaz

Emre Duymaz bu paylaşımın ardından bir paylaşım daha yaptı ve bu paylaşımında bu zorlu süreçte yanlarında bulunan ve destek veren CZN Burak'a teşekkürlerini dile getirdiği bir paylaşım yaptı.

 Emre Duymaz CZN Burak paylaşımı

Emre Duymaz CZN Burak paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Barış Kılıç'tan sosyal medya isyanı: "Nefret ettim, iğrendim..."

Yargı dizisinin oyuncusu Uğur Aslan'dan yürek acıtan paylaşım: 'Hepimiz Öldük'

İLİŞKİLİ HABER

Yargı dizisinin oyuncusu Uğur Aslan'dan yürek acıtan paylaşım: 'Hepimiz Öldük'
Oyuncu Ahu Sungur ev sahiplerine ateş püskürdü! "Bina yaşlarını küçültmeye çalışıyorlar"

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Ahu Sungur ev sahiplerine ateş püskürdü! "Bina yaşlarını küçültmeye çalışıyorlar"
Burcu Esmersoy'a sosyal medya yasağı gelmişti! Durumu hakkında bilgi verdi...

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy'a sosyal medya yasağı gelmişti! Durumu hakkında bilgi verdi...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0