Burcu Esmersoy'a sosyal medya yasağı gelmişti! Durumu hakkında bilgi verdi...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından uzun bir süre boyunca sosyal medya hesabından paylaşım yapmayan ünlü oyuncu ve sunucu Burcu Esmersoy adeta sessizliğe bürünmüştü. Ünlü sunucuya doktoru tarafından "sosyal medya" yasağı getirildiği öğrenilmişti. Ünlü oyuncu sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki sarsıcı deprem çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine ve büyük yıkımlara sebep olurken aynı zamanda insanların psikolojileri üzerinde olumsuz etkiler de oluşturdu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan bu büyük depremler insanları her an deprem olacakmış korkusuyla burun buruna getirdi. Sevdiklerini kaybetmenin acısı ve korkusuyla yüzleşen çoğu insan deprem sürecinde psikolojik açıdan bir çok hastalıkla karşı karşıya kaldı. Bu hastalıklara yakalanan bir isim de ünlü oyuncu ve sunucu Burcu Esmersoy olmuştu. Depremlerin ardından uzun bir süre sessizliğe bürünen 46 yaşındaki Esmersoy'a doktoru tarafından "sosyal medya yasağı" getirilmiş. Sessziliğini bozan Esmersoy, sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bilgi verdi.

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy gençlik yıllarına ait fotoğrafı paylaştı! O fotoğrafı görenler...İLİŞKİLİ HABERBurcu Esmersoy gençlik yıllarına ait fotoğrafı paylaştı! O fotoğrafı görenler...

"BEN YAS'I 40 GÜN BİLEN BİR JENERASYONDANIM..."

Kendisine doktorun "psikolojin için sosyal medyadan uzak duracaksın" uyarısının ardından sosyal medya hesabından "Ben yas'ı 40 gün bilen bir jenerasyondanım..." diyerek paylaşım yaptı.

NE OLMUŞTU?

BURCU ESMERSOY'A SOSYAL MEDYA YASAĞI!

Çocuk yıllarına ait travmaları olduğu ve bu sebeple psikolojik destek aldığı bilinen ünlü oyuncunun depremlerin ardından yalnızca bir kaç yardım paylaşımı yaptığı görülmüştü. Sonrasında uzun bir süre boyunca ortalıkta gözükmeyen ünlü oyuncunun depremle ilgili gördüğü paylaşımlar sebebiyle ileri derecede anksiyete bozukluğu yaşadığı öğrenilmişti. Deprem sonrası bu sessizliği sebebiyle bazı kullanıcılardan da eleştiri alan Esmersoy'a doktoru tarafından "sosyal medya yasağı" konulmuş ve ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarına zorunlu bir ara vermişti.

Burcu Esmersoy sosyal medya

Burcu Esmersoy sosyal medya

"SEVGİLİ MART"

Yasaktan günler sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Esmersoy, "Sevgili Mart: Şubat ayı bizi daha önce hiçbir şeyin yormadığı kadar yordu, daha önce canımızın acıtmadığı kadar acıttı. Bari sen bize biraz da olsa iyi gel, ruhumuzu, bedenimizi dinlendir. Bizi iyileştir Mart." yazılı bir görseli takipçileriyle paylaşmıştı.

Burcu Esmersoy paylaşım

Burcu Esmersoy paylaşım

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Merve Boluğur'dan dikkat çeken deprem yorumu! "Ölecek olan ölüyor..."

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın hesabından yapılan paylaşımlar tepki topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın hesabından yapılan paylaşımlar tepki topladı!
Zeynep Bastık gelen yorumlara dayanamadı! "Bir yere gitmedim..."

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Bastık gelen yorumlara dayanamadı! "Bir yere gitmedim..."
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy'dan tüyler ürperten sözler! "Hatay'ın en zengin aileleri ile..."

İLİŞKİLİ HABER

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy'dan tüyler ürperten sözler! "Hatay'ın en zengin aileleri ile..."
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

şubatlı 1 yıl önce

şiarkuteri dükkanını kapatmak güzeldir iyi gelir