Zeynep Bastık gelen yorumlara dayanamadı! "Bir yere gitmedim..."

Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medyadan kendisine gelen mesajlara tepkisiz kalamadı. Takipçilerin "nerelerdesin?" sorularına toplu bir cevap veren Bastık "bir yere gitmedim buradayım" dedi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara sebep olan depremlerin ardından sosyal medya paylaşımlarına kısa bir ara veren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'a hayranlarından mesaj yağdı. Meydana gelen depremde enkaz altında kalan ve enkazdan çıkarken Zeynep Bastık'ın şarkısını dinlemek isteyen Ayfer adındaki küçük hayranının bu isteğine kayıtsız kalamayan Bastık, Ayfer'in ve kız kardeşinin eğitim hayatları boyunca her zaman destekçileri olacağını söylemişti. Ayfer ile kardeşine ulaştığı ve onlara moral verdiği bilinen şarkıcı, uzun süredir sosyal medya hesabı üzerinden herhangi bir paylaşım yapmadığı için hayranları tarafından çok sayıda mesaj aldı. Bu mesajlara tepkisiz kalmayan şarkıcı, takipçilerine toplu bir şekilde cevap verdi.

Zeynep Bastık

Zeynep Bastık

Enkazdan çıkarılan AyferİLİŞKİLİ HABEREnkazdan çıkarılan Ayfer'in ilk isteği duygulandırdı! Zeynep Bastık'tan genç kıza...

"BİR YERE GİTMEDİM BURADAYIM..."

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan ünlü şarkıcı kendisine gelen mesajlara "Yüzünü görelim, seni özledik diyorsunuz. Ben de sizi çok özledim. Ama geçirdiğimiz bu kötü zamanlardan dolayı, mentalimi toparlamakta herkes gibi güçlük çektim, çekiyorum. Hepimiz süreci kendimizce atlatmaya çalışıyoruz ama unutmuyoruz, unutmayacağız. Sadece yollar arıyoruz iyileşmek için... Hepimizin kalbi paramparça, zihni bulanık, biliyorum. Birbirimizi sarıp, sarmalamaya ihtiyacımız var en çok da bunu biliyorum. Sevgiye ihtiyacımız var. Göz göze şifalanmaya ihtiyacımız var. Ben de kendimce buna hazırlanıyorum. Bir yere gitmedim, buralardayım. Biraz kabuğuma çekildim sadece. En kısa zamanda güzelliklerle sarılacağız birbirimize." ifadelerini kullanarak toplu bir cevap verdi.

Zeynep Bastık paylaşım

Zeynep Bastık paylaşım

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Volkan Demirel sözleriyle yürekleri yaktı! "Hatay'da 100 kişiyi tanıyorsam yarısını kaybettim..."

Burcu Esmersoy'a sosyal medya yasağı gelmişti! Durumu hakkında bilgi verdi...

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy'a sosyal medya yasağı gelmişti! Durumu hakkında bilgi verdi...
Berfu Yenenler'den anlamlı paylaşım! "Adıyaman... Birlikte iyileşeceğiz"

İLİŞKİLİ HABER

Berfu Yenenler'den anlamlı paylaşım! "Adıyaman... Birlikte iyileşeceğiz"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0