CZN Burak'tan Taha Duymaz'a gelen çirkin yorumlara tepki! "Değdi mi?"

Ünlü restoran zinciri sahibi ve sosyal medya fenomeni CZN Burak, depremde hayatını kaybeden fenomen Taha Duymaz'a gelen çirkin yorumlara isyan etti. Duymaz'a kötü yorumlarda bulunanlara "Değdi mi?" diyerek seslendi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler çok sayıda can kaybına sebep oldu. 40 binin üzerinde kişinin hayatını kaybettiği depremin hayattan kopardığı bir isim de sosyal medyada çektiği videolarla tanınan 19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz oldu. Hatay'daki köy evindeki mutfağında çektiği yemek videoları ile bilinen Duymaz ölmeden önce çektiği videolarda söylediği sözlerle de sık sık gündeme gelmişti. Enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Duymaz'a yardım etmek için mücadele eden isimlerden biri de CZN Burak lakabıyla tanınan ünlü restoran zinciri sahibi ve sosyal medya fenomeni Burak Özdemir olmuştu. Depremin ilk günlerinden beri sahada yer alan Özdemir, Duymaz'ın enkaz altından kurtarılması için de sık sık paylaşım yapmıştı. Taha'nın ölümünün ardından Özdemir, şimdi de yeni paylaşımıyla Duymaz'a gelen kötü yorumlara isyan etti.

Taha Duymaz ve Burak Özdemir

Taha Duymaz ve Burak Özdemir

Taha DuymazİLİŞKİLİ HABERTaha Duymaz'a ünlü isimlerden acı veda! Uğradığın zorbalıklar için...

"DEĞDİ Mİ?"

Yokluk içinde yaşadığı bilinen ve evinin mutfağında çektiği paylaşımlarla tanınan Taha Duymaz, sosyal medyada sık sık kötü yorumlara maruz kalıyordu. Evinin mutfağında çektiği yemek tarifi videolarına gelen "O mutfakta bir bardak su bile içmem" tarzında acımasız yorumlara maruz kalan 19 yaşındaki fenomenin ölümünün ardından çok sayıda kişi Duymaz'a gelen bu kötü yorumlara tepki gösterdi. Bu tepki gösteren isimlerden biri de CZN Burak oldu. Burak Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Duymaz'a gelen kötü yorumların ekran görüntüsünü paylaştı ve "Değdi mi insanları kırmaya yarın için kimin garantisi var?" ifadesini kullanarak isyan etti.

CZN Burak Taha Duymaza gelen kötü yorumlara tepki gösterdi

CZN Burak Taha Duymaza gelen kötü yorumlara tepki gösterdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kaldığı çadır kentte doğum günü pastası isteyen Nurhayat'a Kayseri'den pasta geldi!

Ünlü isimlerden depremzede çocuklar için moral desteği!Uraz Kaygılaroğlun'dan Nilperi Şahin'e..

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimlerden depremzede çocuklar için moral desteği!Uraz Kaygılaroğlun'dan Nilperi Şahin'e..
Tuğba Ekinci'nin deprem yorumu gündem oldu! "İstanbul'da deprem..."

İLİŞKİLİ HABER

Tuğba Ekinci'nin deprem yorumu gündem oldu! "İstanbul'da deprem..."
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0