Tuğba Ekinci'nin deprem yorumu gündem oldu! "İstanbul'da deprem..."

Gerek söylemleri gerekse paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci şimdi de deprem yorumuyla gündeme geldi. Beklenen İstanbul depremi hakkında paylaşımda bulunan Ekinci'nin yorumu olay oldu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak adlandırılan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından Hatay ve Malatya'da da art arda depremler yaşandı. 11 ilde büyük yıkıma ve can kaybına sebep olan depremlerden sonra gözler İstanbul'a çevrildi. Bilim insanların özellikle Kahramanmaraş depreminden sonra beklenen Büyük Marmara Depremi'nin daha da yakınlaştığını sık sık dile getirmesinin ardından konuyla ilgili çok sayıda yorum yapıldı. Bu yapılan yorumlardan biri de özellikle O Şimdi Asker şarkısı ile hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci'den geldi.

Tuğba Ekinci

Tuğba Ekinci

Tuğba Ekinci hakaretlere savaş açtı! Affetmek için 12 bin lira istiyorİLİŞKİLİ HABERTuğba Ekinci hakaretlere savaş açtı! Affetmek için 12 bin lira istiyor

"İSTANBUL'DA DEPREM OLMAYACAK"

Yaşanan deprem felaketinin ardından İstanbulluları deprem korkusu sarmışken Tuğba Ekinci'den herkesi şaşırtan bir yorum geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ekinci "İstanbulda hiçbir zaman deprem olmayacak. Bilimsel değil. 6. His... Önceki ve son depremde hayatını kaybedenlere başsağlığı dilerim . Yakınlarına sevdiklerine sabır diliyorum." ifadelerine yer verdi. Ünlü şarkıcı bu yorumuyla sosyal medyada gündem oldu.

Tuğba Ekinci İstanbul Depremi

Tuğba Ekinci İstanbul Depremi

Tuğba Ekinci deprem

Tuğba Ekinci deprem

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

CZN Burak yine duygulandırdı! "Burger ve Eğlence Karavanı..."

CZN Burak'tan Taha Duymaz'a gelen çirkin yorumlara tepki! "Değdi mi?"

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan Taha Duymaz'a gelen çirkin yorumlara tepki! "Değdi mi?"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

doğrucu davut 1 yıl önce

İstanbul depremi olacak. Sen kendini avut. Alim lerin kitaplarında dahi yazıyor. Bilim insanları olacak diyor.

ahmet 1 yıl önce

tugba ekinci bos konusmaz . vqrdir bir bildigi . unluler arasinda en akilli kadini

mersinli 1 yıl önce

Gündemden düşünce Depremi öne sürüyor. Bırakın böyle insanların düşüncelerini Bilime bakın Gerçi bilim insanlarının da kafayı yediğini görüyoruz

yakup 1 yıl önce

sendede ne his varmış kardeşim işine geldiği gibi