Esra Erol'dan dikkat çeken deprem dayanıklılık örneği! Sosyal medyada gündem oldu

Ünlü sunucu Esra Erol ülkemizde geçtiğimiz günlerde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra evlerin dayanıklı olup olmadığına dikkat çekerek bir paylaşımda bulundu. Erol, sosyal medya hesabından depreme dayanıklılık konusunda Rusya ve Kazakistan'ı örnek gösterdi.

Atv'de sunduğu programlarla tanınan sunucu Esra Erol asrın felaketi olarak nitelendirilen merkez üssü Kahramanmaraş ve 10 ilimizi etkileyen depremler sonrası bir paylaşımda bulundu. Deprem için yardımlarını günlerdir esirgemeyen ünlü sunucunun depreme dayanıklılık örneği dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Erol, sosyal medya hesabından ''Rusya'da ve Kazakistan'da yeni binalara ruhsat vermeden önce 9 şiddetinde depreme dayanıklılık testi yapılıyor. Binanın sahibi ile müteahhit de içeride tutuluyor. Müteahhit demirden çalmışsa, bina başına yıkılıyor. Bizde de olsa'' paylaşımında bulundu.

Esra erol deprem dayanıklılık testi

Esra erol deprem dayanıklılık testi

İLGİNİNİZ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Çinli arama kurtarma ekibinin vedalaşması duygu dolu anlar!

Günlerdir deprem bölgesinde olan Suavi'den duygulandıran kare!

İLİŞKİLİ HABER

Günlerdir deprem bölgesinde olan Suavi'den duygulandıran kare!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Hyr 1 yıl önce

Böyle bir şey yok. Bir de deprem 0 olan yerler var. 16kat yığma bina yapmak yasal. Ama bir de inşaat çektiğine kaynak yapmak serbest. Adamların kirişleri beton olmadan da ayakta dimdik duruyor. Betonla birlikte daha iyi duruyor tabi. Ama statik mantıkları biraz farklı. Yükü hangi kolonun kaldırdığına bakıyorlar. Momentlere fazla takılı kalmıyorlar.

ferhat3436 1 yıl önce

Devletimizi seviyoruz ama ne yazık ki cezalar hiç caydırıcı değil. Kesinlikle ceza kanunlarımızın değişmesi lazım. Birde kontrol mekanizmaları geliştirilmeli binaya ruhsat vermekle bitmiyor denetleyeceksin. Suriyeliler için halk oylaması yapılsın kalıp gitmelerine halk karar versin.

Hamza 1 yıl önce

Esra ablam valla doğru söylüyor destekliyorum