Günlerdir deprem bölgesinde olan Suavi'den duygulandıran kare!

Suavi ve eşi Gönül Saygan'ın depremzede çocuğa koruyucu aile olmak için yaptıkları başvuru reddedilmişti. Deprem çalışmalarına katılan Suavi'nin boğazından yemek geçmediği görüntüler sosyal medyaya damgasını vurdu.

Türkiye'yi yasa boğan ve 40 binden fazla yurttaşın ölümüyle sonuçlanan depremlerin ardından bölgeye giderek yurttaşlara yardım etmeye çalışan şarkıcı Suavi ve eşi Gönül Saygan, depremzede bir çocuğa koruyucu aile olmak için başvuru yaptı. 

Depremzede çocuklar için koruyucu aile başvurusu yapan Suavi yaş engeline takıldı!İLİŞKİLİ HABERDepremzede çocuklar için koruyucu aile başvurusu yapan Suavi yaş engeline takıldı!

Çiftin koruyucu aile olma talebi yapılan incelemelerin ardından reddedildi. Twitter hesabından verilen olumsuz karara sitem eden Gönül Saygan, "Suavi 70 yaşında diye bizim koruyucu aile olmamızı reddettiler. 70 yaşında dedikleri adam, hala deprem bölgesinde 20 saat çalışıyor. Biz o çocuklara, çiçek gibi bakarız. Engelimizi kaldırın. Biz talibiz" ifadelerini kullanmıştı. 

BOĞAZINDAN GEÇMEDİ!

Günlerdir deprem bölgesinde olan ve gece gündüz demeden yardım çalışmalarına katılan Suavi sosyal medyada zaman zaman paylaşım yapıyor. Yorgunluktan ve zor durumdaki insanları düşünmekten yemek yiyemeyen şarkıcı bu kare için "Ne desem bilemedim ki. Boğazımdan geçmiyordu sanki" diye konuştu.

Esra Erol'dan dikkat çeken deprem dayanıklılık örneği! Sosyal medyada gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol'dan dikkat çeken deprem dayanıklılık örneği! Sosyal medyada gündem oldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

muhammmed gürbulak 1 yıl önce

zındıklara coccuk teslım edılmez akıllı olun