Will Smith tokadın cezasını çekmeye devam ediyor! Eşiyle kurduğu vakıf kapanıyor

Will Smith'in Chris Rock'a sahnede attığı tokat, Oscar Ödül Töreni tarihinin en unutulmaz olaylarından biri olarak hafızalarda yer etti. Akademi Ödülleri'nden 10 yıl men edilen Smith'e her kapı kapanırken ünlü yıldızın eşiyle birlikte kurduğu vakıf düşük bağışlar nedeniyle kapanıyor.

Geçtiğimiz yıllarda 94'üncüsü düzenlenen Oscar Ödülleri'nde dünyaca ünlü yıldız Will Smith ve komedyen Chris Rock arasındaki yaşanan tatsız olay dünya basınında büyük yankı uyandırmıştı. Törenin sunuculuğunu üstlenen Chris Rock, hastalığı nedeniyle saçları olmayan Will Smith'in eşine espri yapmış ve ortalık karışmıştı. Bir anda sahneye atlayan Smith, Chris Rock'a tokat atmış ve o anlar ödül törenini düzenleyen Hollywood Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından affedilmemişti. 

Will Smith, Jada Smith ve Chris Rock

Will Smith, Jada Smith ve Chris Rock

TOKATIN ETKİSİ BÜYÜK OLDU

Smith'in 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men edilmesinin ardından ünlü aktörün tokadı, eşiyle kurduğu vakfın kapanmasına neden oluyor. Smith çiftinin kurduğu 'The Will And Jada Smith Family Foundation' adlı hayır kurumu, tokat etkisiyle büyük bir düşüş yaşadı. Vergi kayıtlarına göre; vakfın geliri 2020 yılında 1 milyon 760 bin dolar; 2021'de 2 milyon 138 bin dolar, tokat skandalından sonra yani 2022'de ise 365.870 dolara düştü.

Will Smith tokat olayı

Will Smith tokat olayı

Hollywood'un güçlü çiftinin sağlık ve sağlıklı yaşam, sanat eğitimi ve sürdürülebilirlik dahil kendileri için önemli olan konularla ilgili çalışmalar yürüten vakıf, Smith'in prestij kaybetmesiyle derinden zedelendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

TRT'nin yeni dizisi "Mehmed: Fetihler Sultanı"ndan altıncı bölüm fragmanı geldi!

Türk fotoğrafçının paylaşımı İngiltere'yi karıştırdı: Prenses Diana yaşıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Türk fotoğrafçının paylaşımı İngiltere'yi karıştırdı: Prenses Diana yaşıyor mu?
Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'den tartışma çıkaran sözler: Çulsuz birini istemiyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'den tartışma çıkaran sözler: Çulsuz birini istemiyorum!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

İsminiz 1 yıl önce

Bizim muhalefetin bulabileceği tarz bi çözüm bulmuşlar, şiddeti önlemek için halının rengini değiştirmek.