Gülben Ergen'den onurlandıran hareket! Deprem bölgesinde 43. anaokulunu açtı

Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile Türkiye'nin birçok yerine okul yaptıran Gülben Ergen deprem bölgesi içinde gerekli işlemleri yapacağını açıklamıştı. Ergen'den onurlandıran bir hareket daha geldi. Deprem bölgesine 43. anaokulunu açtı.

Kahramanmaraş merkezli deprem sonucunda birçok il yıkımla karşı karşıya kaldı. Yardım için kolları sıvayan birçok ünlü isim deprem bölgesi için harekete geçti. Maddi manevi bütün güçleriyle deprem bölgesinde yer alan ünlü isimlerden biride Gülben Ergen oldu. Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 43. Anaokulunu Diyarbakır’ın Hani ilçesinde ki Gürbüz Köyü’nde 29 Nisan'da açtı.

Gülben Ergen

Gülben Ergen

DEPREM BÖLGESİNE 43. ANAOKULUNU AÇTI

Birçok ilimizde anaokulu yaptıran Gülben Ergen şimdi de kolları depremzede çocukları için sıvadı. 43. anaokulunu açan Ergen, İnşaat yapımını dedeleri adına hayırseverler Süleyman Kaya ve Kamuran Kaya’nın üstlendiği anaokuluna "Çocuklar Gülsün Diye- Hacı Hamit Kaya Anaokulu" ismi verildi.

Gülben Ergen

Gülben Ergen

"KULAĞIMDA ÇOCUK SESİYLE DÖNÜYORUM"

Yaptığı yardımlarla adından söz ettiren ünlü Gülben Ergen deprem bölgesine 43. anaokulunu açtırmanın sevincini sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi. Çekildiği fotoğrafları paylaşan Ergen, "Değerli Diyarbakır’ım dan sevinçle, umutla ve kulağımda çocuk sesleriyle dönüyorum." notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fulya Öztürk'ten Başkan Erdoğan paylaşımı: Bu nasıl bir andı? Ömrüm boyunca unutmam!

AK Parti'nin yeni seçim klibi gündem oldu! "Türkiye'yi Seven Sevilir"

İLİŞKİLİ HABER

AK Parti'nin yeni seçim klibi gündem oldu! "Türkiye'yi Seven Sevilir"
Aile dizisi yayın hayatına ara mı veriyor? İddialı başlayan dizinin sezon finali tarihi...

İLİŞKİLİ HABER

Aile dizisi yayın hayatına ara mı veriyor? İddialı başlayan dizinin sezon finali tarihi...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

ismail kızık 1 yıl önce

helal olsun sana