Özge Borak babaannesi Neriman Borak'a son görevi! Gözyaşlarına hakim olamadı!

Özge Borak, babaannesinin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğinin açıklamıştı. Ünlü oyuncu babaannesi Neriman Borak'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Babaannesi için son görevini yerine getiren oyuncu, cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu.

Oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan ve bir süredir ekranlardan uzak olan Özge Borak, babaannesi Neriman Borak'ın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini açıklamıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden babaannesi Neriman Borak'ı kaybettiğini yaptığı bir açıklamayla duyurmuştu. Ünlü oyuncu babaannesi için son görevini yerine getirdi.

Özge Borak babaannesi hakkında açıklama yaptı

Özge Borak babaannesi hakkında açıklama yaptı

ÜNLÜ OYUNCUNUN ACILI GÜNÜ

41 yaşındaki başarılı oyuncu Özge Borak, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla babaannesinin vefat ettiğinin söylemişti. Borak, "Günlerdir yoğun bakımda yatan canım babaannem bugün vefat etti. Eş, dost, arkadaş, akraba arayan soran herkese yine hem teşekkür etmek hem de bilgi vermek istedik. Sağ olun, var olun. İstanbul dışından gelecek yakınlarımızı bekliyoruz. Cenaze töreni için gün, saat, yer belli olduğunda haber vereceğiz." demişti.

BABAANNESİ İÇİN SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Neriman Borak, 8 Mart Salı günü Şişli Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Özge Borak ise babaannesi için son görevini yerine getirdi. Cenaze boyunca gözyaşlarına hakim olamadı.

Özge Borak

Özge Borak

NE OLMUŞTU?

OYUNCUDAN KÖTÜ HABER

Instagram'dan açıklama yapan oyuncu, "Babaannem üç gündür yoğun bakımda ve dün entübe edildi. Eş, dost, arkadaş, akraba araya ve soran herkese hem teşekkür etmek hem de bilgi vermek istedik. Sağ olun var olun. Ailece biz de bekliyoruz, eksik olmayın" ifadelerini kullanmıştı.

Özge Borak

Özge Borak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hatay İskenderun'da kuvvetli fırtına sonrasında deniz taştı! Vatandaşları tedirgin etti

Annesinin ölümüyle sarsılan Yılmaz Morgül'ün canlı yayında zor anları! Gözyaşlarına boğuldu!

İLİŞKİLİ HABER

Annesinin ölümüyle sarsılan Yılmaz Morgül'ün canlı yayında zor anları! Gözyaşlarına boğuldu!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0