Annesinin ölümüyle sarsılan Yılmaz Morgül'ün canlı yayında zor anları! Gözyaşlarına boğuldu!

Yılmaz Morgül geçtiğimiz aylarda annesini kaybetmenin acısını yaşamıştı. Annesinin ölümünden sonra toparlanamayan ve zor zamanlar geçiren Morgül, katıldığı canlı yayın programında göz yaşlarına hakim olamadı.

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Fatma Morgül'ün ölümüyle sarsılmıştı. Annesinin ölümünden sonra zor günler geçiren Morgül, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı hayatı ve annesinin vefatı hakkında konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

Yılmaz Morgül ve annesi Fatma Morgül

Yılmaz Morgül ve annesi Fatma Morgül

"ANNEMİN ACISI GİBİ BİR ACI YAŞAMADIM"

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunumuyla gerçekleşen 2. Sayfa Magazin programının bu haftaki konuğu Yılmaz Morgül oldu. Programda annesinden bahseden Morgül, "Annemsiz bir Kadınlar Günü'ndeyim. Berat Kandili'nde annem olmadığı için 24 saat ağladım. Ben babamı kaybettim, 40'ını okuturken ablamı kazada kaybettim. Sonra da 19 yaşındaki yeğenimi kaybettim. Çok üzüldüm, acı çektim ama annemin acısı gibi bir acı yaşamadım ki psikologdan yardım alıyorum. 28 gün hastanede tedavi gördüm. Çok acı çok... Anne konusunda hassas biriydim." dedi.

üge Dağıstanlı, Gülşen Yüksel ve Yılmaz Morgül

üge Dağıstanlı, Gülşen Yüksel ve Yılmaz Morgül

"O GÜNDEN BERİ ESKİ YILMAZ DEĞİLİM"

Annesini ölümüyle yıkıldığını belirten Yılmaz Morgül, "Kefeni sarılı annemi mezara indirdim ve onu oraya bıraktığım günden beri ben eski Yılmaz değilim. Güçlü olmaya çalışıyorum ama delirdim galiba diyorum. Bazen gülme bazen de ağlama krizleri geliyor. Kendi kendime anneni orada bırakıp evde nasıl yatabiliyorsun diyorum. Allah herkesin başından anne ve babasını eksik etmesin. Ben ailemin helalliğini almış bir insanım." şeklinde açıklamalarda bulundu. Konuşmakta güçlük çeken Morgül, gözyaşlarına boğuldu.

2. Sayfa programına konuk olan Yılmaz Morgül

2. Sayfa programına konuk olan Yılmaz Morgül

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan depremzedelere ziyaret!

Özge Borak babaannesi Neriman Borak'a son görevi! Gözyaşlarına hakim olamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Özge Borak babaannesi Neriman Borak'a son görevi! Gözyaşlarına hakim olamadı!
Kerem Bürsin'den üzen haber! Ameliyata masasına yattı

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Bürsin'den üzen haber! Ameliyata masasına yattı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0