Gönül Dağı dizisinin yapımcısından yepyeni proje geliyor! Başrolünü ise dizi oyuncularından...

TRT1'de yayımlanan Gönül Dağı'nın yapımcısı yepyeni dizi projesiyle ekranlara geliyor. Başrolünü ise Gönül Dağı dizisi oyuncularından biri yer alıyor.

Televizyon ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri sıkı takip edilen Gönül Dağı dizisi yapımcısından sevindiren haber geldi. Yeni bir dizi projesine başladığını ileri sürülüyor. Dizi dijital platformda yayınlanacağı aktarıldı.

Gönül Dağı dizisi

Gönül Dağı dizisi

BAŞROLÜNDE GÖNÜL DAĞI DİZİSİNİN OYUNCUSU VAR

Gönül Dağı dizisinin başrollerinden biri olan Semih Ertürk, yepyeni bir proje dizisiyle seyirci karşısına çıkmayı bekliyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizide Feyyaz Duman 'Halil' karakterini, Semih Ertürk Halil'in kardeşi 'İbrahim'i, Mehmet Atay ise 'Dondurmacı İhsan'ı oynayacağı ileri sürülüyor. Filmin dijital platformda yayınlanacağı ve 8 bölümden oluşacağı bildirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kuruluş Osman oyuncularından 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına destek!

Reyhanlı'daki Kibar Feyzo konağı depremde hasar aldı! İşte son hali...

İLİŞKİLİ HABER

Reyhanlı'daki Kibar Feyzo konağı depremde hasar aldı! İşte son hali...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0