Deprem bölgesinden bir an ayrılmamıştı! Murat Kekilli gönüllü arama kurtarma görevlisi oldu!

Meslek hayatındaki başarısının yanı sıra yardımseverliğiyle de geniş bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı Murat Kekilli, Kahramanmaraş ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından bölgeye giderek yardım çalışmalarına katılmıştı. Depremzedeleri bir an olsun yalnız bırakmayan ünlü şarkıcı kendisine İz Derneği tarafından gelen, gönüllü olarak ekibe katılma davetini kabul etti.

Tüm Türkiye'de derin yaralar açan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilde büyük yıkımlara neden oldu. On binlerce vatandaşın yaşamını yitirdiği ve ağır bir şekilde yaralandığı deprem bölgesinde enkaz altında kalan vatandaşlar için hem Türkiye hem de dünyanın dört bir yanından arama kurtarma ekipleri canla başla mücadele etti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden kareler

Kahramanmaraş merkezli depremlerden kareler

Depremzedelerin yaralarını sarmak için herkesin birlik olduğu bu zor günlerde iş, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim de çeşitli bağış ve yardımlarda bulundu.

Özellikle depremin ilk gününden itibaren afet bölgelerinde olan Adanalı sanatçı Murat Kekilli, Kızılay gönüllüsü olarak vatandaşların yardımına koştu.

Murat Kekilli Kızılayda gönüllü olmuştu

Murat Kekilli Kızılayda gönüllü olmuştu

Daha önce 1998 Adana-Ceyhan, 1999 yılında da Marmara depremini bizzat yaşayan ünlü sanatçı, Kahramanmaraş merkezli depremler için "Tarihin en zor sınavıyla karşı karşıyayız" ifadelerini kullanmıştı. Depreme Adana'daki bir otel odasında yakalanan Kekilli, yaşanan felaketin ardından kendisine İz Derneği tarafından gelen, gönüllü olarak ekibe katılma davetini önce kendi değerlendirip sonra takipçilerine danıştı.

Murat Kekilli İz Derneği

Murat Kekilli İz Derneği

"BU DÜNYADA MÜKEMMEL İNSAN YOKTUR MÜKEMMEL NİYETLER VARDIR"

Takipçilerinin olumlu dönüşlerine kulak veren ünlü şarkıcı İz Derneği'nin gönüllüsü olarak bundan sonra çalışmalarda olacağını sosyal medya hesabından duyurdu. İz Derneği üyeleriyle çekildiği karesini paylaşan Kekilli şu ifadeleri kullandı:

"Arama kurtarma çalışmalarında, yardıma muhtaç insanlara yetişmede artık birlikte hareket edeceğiz. İyilik bulaşıcıdır. Sayımız belki çok az ama gönüllülerimiz ve gönüllülerimizin yüreği kocaman... Sizler de katılmak isterseniz bekleriz. Bu dünyada mükemmel insan yoktur mükemmel niyetler vardır" 

Murat Kekilli İz Derneği üyesi oldu

Murat Kekilli İz Derneği üyesi oldu

DEPREMDE HAYAT KURTARAN DAVRANIŞLAR

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Şahan Gökbakar'ın 'çadır' üzerinden oluşturduğu algıya Haluk Levent'ten yanıt gecikmedi!

İLİŞKİLİ HABER

Şahan Gökbakar'ın 'çadır' üzerinden oluşturduğu algıya Haluk Levent'ten yanıt gecikmedi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

mehmet 1 yıl önce

HALK SANATÇISI DIYORLARYA BU ONLARDAN DEGİL BU ADAM BAKIN HANGİ SANATÇIYI GÖRDÜNÜZ BÖYLE KAMARE KARŞSINA GEÇİPDE YOK BAT YOK TERLIK LAN ADAM GÖRÜN SANATÇI GÖRÜN HELAL OLSUN M KEKILİYE ne gay ler ne o kaldı yorum yapmayan ekran güzelleri işinize bakın algıya DEVAM SİZ HAİNLER

çiçik 1 yıl önce

adı ünü olan belgelendiriliyor.ünlü olmayanı kim ödüllendirecek ...kimse

isa okur 1 yıl önce

Yiğit kardeşim.Tabiiki çapulcularla aynı kefeye konamazsın.

Mehmet 1 yıl önce

Murat Kekilli diye yazılır ADAM diye okunur

mersinli 1 yıl önce

Adam gibi adam Gündeme gelmek için konuşanlardan değil

Yorumların Tümünü Okuyun