Şahan Gökbakar'ın 'çadır' üzerinden oluşturduğu algıya Haluk Levent'ten yanıt gecikmedi!

Haluk Levent ile Kızılay arasında çadır alışverişi son günlerin gündeminde yer alırken, Şahan Gökbakar ünlü şarkıcıyı sosyal medya üzerinden eleştirmişti. Levent'in eski paylaşımıyla algı yapan Gökbakar'a şarkıcıdan yanıt gecikmedi.

Yaşanan deprem felaketinin ardından Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP derneği adına Kızılay'dan çadır satın aldı. Konuya ilişkin yapılan çarpıtılmış haberler neticesinde şarkıcı, Fox ekranlarında tüm sorulara yanıt verdi. AFAD'ın da çadırları Kızılay'dan parayla satın aldığını belirten Levent, aynı zamanda buradan gıda alışverişi yaptıklarını da kaydetti. Bunun üzerine Şahan Gökbakar'dan Haluk Levent'e eleştiri paylaşımı geldi.  Gökbakar'ın yaptığı paylaşım birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından 'algı' olarak değerlendirdi.

Haluk Levent canlı yayında çadır fiyatlarını açıkladı

Haluk Levent canlı yayında çadır fiyatlarını açıkladı

ÇADIRLARIN FİYATINI AÇIKLADI

Haluk Levent, Fox TV'de çıktığı canlı yayında "Arkadaşlarım Kızılay'ın çadır sattığını öğrenince hemen harekete geçtiler. Çadır satıldığını duyunca hemen 2 bin 50 adet sipariş verdik. Bir çadırı 22 bin liraya aldık, nakliye ve KDV'si dahil. Bu çadırlar kaliteli. 10 bin liraya da var ama soğuk havaya dayanıklı değil. Bölgede sıcaklık eksi 10 dereceyi buluyor" ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar

Şahan Gökbakar

ESKİ PAYLAŞIMI ÜZERİNDEN ELEŞTİRDİ

Haluk Levent'i eleştiren Gökbakar "Haluk bu sabah TV'de, Kızılay'la alışverişini cansiperane savunurken 'fiyat normal, çadırlar kaliteli" dedi. Kendi tweeti: 145.446.500 TL/13.250 çadır = 10.970 TL. Haluk sen de 10 bine almışsın çadırların tanesini. 22 bine aldıkların kaliteli de bu aldıkların kalitesiz miydi?" dedi.

HALUK LEVENT'TEN YANIT GECİKMEDİ

Levent, Gökbakar'ın sorusuna "Sevgili Şahan. 19 binlik +KDV çadırlardan yani bizim 2050 tane aldığımız çadırlardan şu anda olsa hiç ucuz çadır almam. Çünkü tam korunaklı, çok sıcak, deprem çadırı. Piyasada yok şu anda. Keşke olsa da alsak. Yani bu hesaplama çadır kalitesine göre değişiklik gösteriyor" şeklinde yanıt verdi.

"ÜSLUBUNA HİTABINA BAK"

Sosyal medyada iki isim arasında çıkan çadır tartışmasına dahil olan kullanıcılardan bazıları Gökbakar'ın Levent'e karşı kullandığı üslubun yanlış olduğunu belirtti.

İşte o yorumlar;

üslup kimliktir

üslup kimliktir

sosyal medya kullancıı Şahan Gökbakarın üslubunu eleştirdi

sosyal medya kullancıı Şahan Gökbakarın üslubunu eleştirdi

"TARTIŞMALAR KIZILAY DERNEĞİ İLE İLGİLİ DEĞİL"

Milliyet'in haberine göre; Kızılay'ın çadır sattığına yönelik tartışmaların çıkması üzerine Kızılay Çadır-Tekstil Grubu’nun asli görevinin Kızılay Derneği’nin 'barınmaya destek' fonksiyonu gereği çadır stoklarını hep aynı miktarda tutmak olduğu ifade edilerek şu açıklama yapıldı:

"Bu sorumluğunun ardından ise ülkemizde ve dünyada kendisinden talep eden kurum ve kuruluşlar için ücreti mukabili çadır üretimi yapmaktadır. Bunların arasında BM kuruluşları, AFAD, bakanlıklar, STK’lar sayılabilir. Çadır-Tekstil Grubu, bu süreçten ürettiği tüm değeri Kızılay Derneği'ne aktarmakta ve bu girdi insani yardım çalışmalarında kullanılmaktadır" bilgilerine yer verildi.

Kızılay Lojistik Grubu’nun ise afet, insani yardım, savaş lojistiğinde uzmanlaşmış uluslararası insani yardım sektörünün en büyük lojistik firmalarından biri olduğu bildirilirken, şu ifadeler aktarıldı:

"Bu grup, aynı Çadır-Tekstil Grubu'nda olduğu gibi öncelikle Kızılay Derneği’nin saha operasyonlarını yürütmek ve ihtiyacı doğrultusunda Kızılay Derneği’ne gıda maddeleri temin etmekle yükümlüdür. Bu çalışmasının ardından da diğer talep edenlere hizmet üretmektedir. Hazır gıda, kuru gıda, hijyen setleri, mutfak setleri gibi insani yardım malzemelerini BM, STK vb.lerine tedarik ederken, ürettiği tüm değeri yine Kızılay Derneği’ne aktarmaktadır. Aynı şekilde, Kızılay Sistem Yapı Grubu da öncelik ‘Kızılay Derneği'nde’ olmak üzere talep eden tüm kurum ve kuruluşlara 'yerleşim sistemleri' yapan bir şirkettir. Bu şirket de ürettiği değerin tamamını Kızılay’a aktarmaktadır. Kamuoyunun bir süredir tartıştığı başlıklar Kızılay Derneği'yle ilgili değil, Kızılay iştirakleriyle, onlardan hizmet talep eden kurum ve kuruluşlar arasındaki ilişkilerdir."

Öte yandan Kızılay Derneği’nin, Türkiye Afet Müdahale Planı'nın kendisine yüklediği sorumlulukları yerine getirmek için var gücüyle sahada olduğu da hatırlatılırken, 5 bin Kızılay personeli ile 10 il 65 ilçe 834 noktada paydaşları ile birlikte yaklaşık 2,5 milyon vatandaşa üç öğün ücretsiz beslenme hizmeti sunduğu, Kızılay Lojistik'in de tüm bu dev operasyona destek verdiği kaydedildi.

 

 İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Beşiktaş taraftarlarından anlamlı hareket! Depremzede çocuklar için sahaya oyuncak attılar

Pınar Aylin'den deprem açıklaması: Kurtuluş Savaşı ruhuna bürünürsek bunun altından kalkarız!

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Aylin'den deprem açıklaması: Kurtuluş Savaşı ruhuna bürünürsek bunun altından kalkarız!
Deprem bölgesinden bir an ayrılmamıştı! Murat Kekilli gönüllü arama kurtarma görevlisi oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Deprem bölgesinden bir an ayrılmamıştı! Murat Kekilli gönüllü arama kurtarma görevlisi oldu!

BİR YORUM YAPIN 16

Emine 1 yıl önce

Şu süreçte Haluk levent'ten başka kimseye güvenilmeyeceğini öğrendim.Şahan bey oturduğu yerden ahkam keseceğine daha fazla konteyner yaptırıp yollasaydı,daha insani bir davranış olurdu.Hariçten gazel okumaya benzemez.

vatandaş 1 yıl önce

Şahan sende filimlerindeki tiplemende çok iğreç ya bir ekranlardan uzak dur tweetlerden uzak dur şu yüzünü görmeyelim el insaf ya bıktık ya senden.

VatandaşŞş 1 yıl önce

sen git ŞAHAN İVEDİK çek

Bilge 1 yıl önce

Şahan gökbakar çirkin söylemleriyle kendi kişiliğini ortaya koymuş kendisi ne yapmış acaba fesatlıktan bir kaç sanatcı var öleceksiniz yazıklar olsun sizler gibi insanlara çatlayin

Toplam 1 beğeni

müslümbaba 1 yıl önce

Şahan, sen git Recep İVEDİK ini çek, paraları cukkala, bu tür konular seni aşar

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun