Adım Farah'ın Tahir'i Engin Akyürek sosyal medyayı salladı! Demet Özdemir'in yorumu ise...

Adım Farah dizisi ile ekranlara dönen Engin Akyürek oynadığı Tahir karakteriyle büyük beğeni topladı. Adım Farah dizisinden fotoğraf karelerini takipçileri ile paylaşan oyuncu, sosyal medyayı salladı. Partneri Demet Özdemir'in yorumu ise beğeni aldı.

Oyunculuk performansıyla ve karakterli duruşuyla gönüllere taht kuran Engin Akyürek "Adım Farah" dizisi ile izleyici karşısına geçti. FOX TV ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümüyle merak uyandıran dizide 'Tahir' karakterini canlandıran Akyürek, sosyal medyada merak konusu oldu. Çekildiği fotoğrafları Instagram hesabından yayınlayan oyuncuya, partneri Demet Özdemir'den gelen yorumu ise gözlerden kaçmadı.

Engin Akyürek Adım Farah dizisi

Engin Akyürek Adım Farah dizisi

ENGİN AKYÜREK SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Adım Farah dizisinden çekildiği fotoğrafları Instagram hesabından takipçileri ile paylaşan Engin Akyürek, sosyal medyayı salladı. Dizide başrolünü paylaştığı Demet Özdemir ise fotoğrafa yorum yapmaktan geri durmadı.

Demet Özdemir

Demet Özdemir

 

Engin Akyürek

Engin Akyürek

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Merve Boluğur'dan dikkat çeken deprem yorumu! "Ölecek olan ölüyor..."

Müge Anlı'dan KADES uyarısı: "Telefonunuza indirin"

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'dan KADES uyarısı: "Telefonunuza indirin"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Selma 9 ay önce

Engin Akyürek demet Özdemir benim kıymetlim

Karakurt5561 1 yıl önce

mesela ''susma''yı yapmamışsın.

Toplam 1 beğeni