CZN Burak deprem bölgesindeki çocuklar için hamburger yapmaya başladı!

CZN Burak deprem bölgesi için ağlayarak yardım edin çağrısında bulunmuştu. Ünlü şef deprem bölgesindeki çocuklar için hamburger yapmaya başladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kahramanmaraş merkezli büyük felaketin üzerinden 26 gün geride kaldı. Devletin tüm imkanları afetten etkilenen 11 il için seferber edilirken, yurdun dört bir yanından gönüllü vatandaşlar da harekete geçti.

Bu zorlu süreçte büyük bir mücadele veren isimlerden biri de iş insanı Burak Özdemir oldu. Burak Özdemir, CZN Burak ismiyle tanınıyor. Afet bölgesindeki son durumları sık sık sosyal medya hesabından paylaşan CZN Burak, son olarak yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

ÇOCUKLAR İÇİN HAMBURGER YAPIYOR!

Afet bölgelerinde her yardıma koşan Özdemir, faaliyetlerini sürdürüyor.

CZN, depremin ilk gününde deposunu boşaltıp deprem bölgesine gönderirken, saha çalışmalarına da katıldı. Mücadeleye devam eden CZN Burak, bu kez çocuklar için hamburger yapmaya başladı. 

CZN, depremzedeler için yeniden yiyecek tedarik ediyor.

'Zerda' dizisi çekilmişti! Hurşit Ağa Konağı depremde yerle bir oldu

İLİŞKİLİ HABER

'Zerda' dizisi çekilmişti! Hurşit Ağa Konağı depremde yerle bir oldu
Adriana Lima’yı seçti, ortalığı karıştırdı

İLİŞKİLİ HABER

Adriana Lima’yı seçti, ortalığı karıştırdı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Bir kahraman daha 1 yıl önce

Czn Burak ATOM KARINCA. Her yere yetişiyor, Allah da her zaman onun imdadına yetişsin. Amin.