Haluk Bilginer'in okuduğu şiir gündeme tekrar geldi! O şiirdeki sözler...

Başrolünü Haluk Bilginer'in oynadığı Baba dizisi konusuyla büyük yankı uyandırmıştı. Dizi final yapmasına rağmen Haluk Bilginer'in para ile ilgili söylediği o sözler tekrardan gündeme geldi.

Haluk Bilginer'in "Baba" dizisinde okuduğu 'Para' ile başlayan şiir zamanında sosyal medyada sıkça paylaşılmıştı. 'Parayla her şeyin kabuğunu alır hiçbir şeyin çekirdeğini alamazsın' sözleri yankı uyandırmıştı. Arne Garborg'un yazdığı şiiri Haluk Bilginer'in seslendirmesiyle birleşmişti. O sözler tekrardan merak konusu oldu.

Haluk Bilginer Baba dizisinde okuduğu şiirle gündem de

Haluk Bilginer Baba dizisinde okuduğu şiirle gündem de

HALUK BİLGİNER'İN OKUDUĞU ŞİİR TEKRAR GÜNDEMDE

Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve konusuyla birçok paylaşımı yapılan Baba dizisi oyuncularından Haluk Bilginer, ailesiyle masanın etrafında otururken "Şu paranın %1'i bizim olsa var ya" sözlerinin üstüne okuduğu şiirle gündeme gelmişti. Aradan geçen onca zamanın ardından Bilginer'in okuduğu şiirdeki o sözler tekrar gün yüzüne geldi.

Haluk Bilginer

Haluk Bilginer

 

"Paranın kendisi bizatihi bir değer değildir oğlum. Para tek başına mutluluk getirmez. Hayata değer katmak istiyorsan, paradan daha önemli şeyler var; güzel ahlak, iman, tevekkül, şükür. Para mutluluk getirseydi dünyadaki bütün zenginler mutluluktan ölürdü değil mi?"

Nejat İşler'den deprem hakkında açıklama! Depresyona girdiğini söyledi

İLİŞKİLİ HABER

Nejat İşler'den deprem hakkında açıklama! Depresyona girdiğini söyledi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0