Nejat İşler'den deprem hakkında açıklama! Depresyona girdiğini söyledi

Birçok dizi ve filmlerle kamera karşısına geçen Nejat İşler, önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte bir mekanda kadrajlara yakalandı. Oyuncu depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Depresyona girdiğini belirten İşler, gazetecilerle sohbet etti.

'Deli Yürek', 'Gülbeyaz', 'Aliye', 'Barda', 'Kış Uykusu' 'Kaybedenler Kulübü' gibi birçok dijital ve televizyon ekranlarına dizi ve film çeken Nejat İşler,  "İyi Adamın 10 Günü" ve "Aile" dizisi ile de gündeme gelmektedir. Önceki akşam arkadaşlarıyla beraber bir mekanda gözüken oyuncu, gazetecilerle sohbet etti. Türkiye'nin yaşadığı maddi ve manevi birçok hasar bıraktığı deprem sonrasında depresyona girdiğini belirtti. 

Nejat İşler

Nejat İşler

KONUŞMAK VE FOTOĞRAF ÇEKİLMEK İSTEMEDİ

Uzun zamandır İstanbul'da yaşamayan Nejat İşler, dizi ve film çekimleri için İstanbul'a uğruyordu. Cihangir'de bir mekanda arkadaşlarıyla birlikte kameralara yansıyan Nejat İşler, fotoğraf çekilmek ve konuşmak istemediğini daha sonra kararından vazgeçtiği söylendi.

 Nejat İşler

Nejat İşler

"DEPREMDEN DOLAYI MORALİM ÇOK BOZUK"

Daha sonra kararını değiştirerek gazetecilerle konuşan İşler,  "Arkadaşlar depremden dolayı moralim çok bozuk. Bu deprem beni depresyona soktu. Madem bu kadar beklediniz fotoğraf da çekebilirsiniz. Daha sonra beklemez giderseniz sevinirim." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak deprem bölgesindeki çocuklar için hamburger yapmaya başladı!

Haluk Bilginer'in okuduğu şiir gündeme tekrar geldi! O şiirdeki sözler...

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Bilginer'in okuduğu şiir gündeme tekrar geldi! O şiirdeki sözler...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

A.Yılmaz 1 yıl önce

umarım orda kalırsın zaten alışkınsın oraya