Mehmet Yalçınkaya gönülleri fethetti! Görme engelli depremzedeye MasterChef önlüğü giydirdi

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin jüri koltuğunda oturan şef Mehmet Yalçınkaya, önceki gün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Hatay'da bir araya geldi. Görme engelli bir depremzedeye MasterChef önlüğü giydiren Yalçınkaya, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye'nin en ünlü şeflerinden biri olan Mehmet Yalçınkaya, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden itibaren ekibiyle birlikte bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Depremzedeler için kazan kazan yemek pişiren ünlü şef, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Dönmüyoruz! Kardeşlerimizi yalnız bırakamayız. MasterChef Türkiye olarak mutfak kuruyoruz. Yarışmacılarımız ile yemek yaparak deprem bölgesinde olacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Mehmet Yalçınkaya

Mehmet Yalçınkaya

Önceki günlerde Hatay'da Milli Savunma Bakanlığı'nın kurduğu sahra mutfağını ziyaret ederek depremzedeler için yemek pişiren ünlü şef, son olarak yaptığı paylaşımla gönülleri fethetti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Hatay'daki görme engelli bir depremzedeye MasterChef önlüğü giydiren Yalçınkaya, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

"Görme engelli kardeşimiz Yahya’ya Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar ile MasterChef Türkiye önlüğü giydirdik" ifadelerini kullanan ünlü şefin paylaşımı kısa sürede viral oldu. Bu hareketiyle sosyal medya kullanıcılarından tam not alan ünlü şefe "Allah razı olsun sizlerden. Oradaki insanlarımızı hiç yalnız bırakmadınız", "Bu yaptıklarınızı bu millet asla unutmaz" ve "Harikasınız" gibi yorumlar geldi.

Mehmet Yalçınkaya depremzede Yahyaya MasterChef önlüğü giydirdi

Mehmet Yalçınkaya depremzede Yahyaya MasterChef önlüğü giydirdi

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

hakan 1 yıl önce

Allah razı olsun Milletimizden.