Yağmur Atacan'dan Fulya Öztürk paylaşımı! "Tüm Türkiye hem fikir"

Oyuncu Yağmur Atacan, ilk günden beri deprem bölgesinde olan Fulya Öztürk'e sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken ifadeler kullandı. "Tüm Türkiye hem fikir" sözleriyle gündem oldu.

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan, Türkiye'nin yaşadığı deprem sonrasında aracıyla ulaşılması zor olan deprem bölgelerine yardım ulaştırmış bu hareketiyle takipçilerinden büyük taktir görmüştü. İlk günden beri deprem bölgesinde olan CNN Türk Özel Haberler şefi Fulya Öztürk'ü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Öztürk'e dikkat çeken ifadeler kullanan Atacan, "Tüm Türkiye hem fikir" sözlerine yer verdi.

Yağmur Atacan pantolonuyla herkesin diline düştü! Pınar AltuğİLİŞKİLİ HABERYağmur Atacan pantolonuyla herkesin diline düştü! Pınar Altuğ'un aldığı pantolon...

CNN Türk Özel Haberler şefi Fulya Öztürk

CNN Türk Özel Haberler şefi Fulya Öztürk

FULYA ÖZTÜRK'E DİKKAT ÇEKEN İFADELER

Oyuncu Yağmur Atacan, sosyal medya hesabı üzerinden Özel Haberler şefi Fulya Öztürk'ü paylaştı. Paylaşımında "Bu kadın takdiri hak ediyor" dedi. Sözlerinin devamında şu sözlere yer veren Atacan, "Buna tüm Türkiye hemfikir, ama biraz dinlenmeyi de hak ediyor. Orada kamera arkasında da, durmadan çalışıyorsun; tüm depremzedeler şahit; herkes senden razı, bi' dur, bi' nefes al." 

Yağmur Atacan

Yağmur Atacan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Derya Bedavacı ile Ecem Erkek düeti diziye damga vurdu! Güzel Günler dizisinde...​

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncusu Burak Çelik'ten itiraf! "Sevgimi yansıtmada..."

İLİŞKİLİ HABER

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncusu Burak Çelik'ten itiraf! "Sevgimi yansıtmada..."

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0