Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncusu Burak Çelik'ten itiraf! "Sevgimi yansıtmada..."

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncusu Burak Çelik, hem oyunculuğu hem de yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Çelik, ailesi ve kendi hakkında itiraflarda bulundu.

Ekran karşısına Ben Bu Cihana Sığmazan dizisi ile dönen Burak Çelik, oyunadığı Jean Luc rolüyle büyük beğeni topluyor. Kendisi ve ailesi hakkında itiraflarda bulunan oyuncu, oynadığı karakterle kendini nasıl özleştirdiği hakkında da yorumlarda bulundu. "Aile kavramı olmayan biri canlandırdığınız karakter. Sizin tam tersiniz değil mi?" sorusuna şaşıran cevap veren Çelik, "Sevgimi yaşatma ve yansıtma konusunda cömertim" ifadelerini kullandı.

Sevgili GeçmişİLİŞKİLİ HABERSevgili Geçmiş'in Mahir'i Burak Çelik kimdir? Kaç yaşındadır?

Burak Çelik

Burak Çelik

"SEVGİMİ YANSITMADA CÖMERTİM"

Canlandırdığı karakter ile arasındaki uyumdan bahseden Çelik, "Evet, kalabalık ve sevgi dolu bir ailede büyüdüm. Bu sebeple, sevgimi yaşatma ve yansıtma konusunda cömert davranırım. Sevgi dolu bir ailede büyümenin bu noktada çok büyük önemi olduğunu görüyorum. Aile kavramını yaşayamamış birine hayat veriyorum. Bilmediği duyguların karşılığında insan, kendine bir nevi kapalı bir alan yaratıyor, kabuklaşıyor, sertleşiyor." ifadelerini kullandı.

Senden Daha GüzelİLİŞKİLİ HABERSenden Daha Güzel'in Emir'i Burak Çelik'ten şaşırtan açıklama!

Burak Çelik ve ailesi

Burak Çelik ve ailesi

"İLK EŞİK AİLE"

Ailenin önemini vurgulayan oyuncu, "Öğrenilmiş duyguları yansıtmanın kolaylığı ile bilmediğin duyguların tarifi yapılamıyor. Bu sebeple, sevginin ne demek olduğunu öğrendiğimiz ilk eşik aile, bu konuda şanslı olduğumu hissediyorum."

Ben Bu Cihana Sığmazam Burak Çelik

Ben Bu Cihana Sığmazam Burak Çelik

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Derya Bedavacı ile Ecem Erkek düeti diziye damga vurdu! Güzel Günler dizisinde...

Yağmur Atacan'dan Fulya Öztürk paylaşımı! "Tüm Türkiye hem fikir"

İLİŞKİLİ HABER

Yağmur Atacan'dan Fulya Öztürk paylaşımı! "Tüm Türkiye hem fikir"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0